Steve 41 Napisano 7 Listopad 2011 I pękła kolejna bańka, tym razem cztero milionowa, a nie tak dawno zarejestrował się 16-to milionowy Minecraftowicz!Z tych liczb wynika, że około 25% osób które zarejestrowały się na minecraft.net postanowiły kupić grę, co można uznać za ogromny sukces Mojangu. Gratulujemy!Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolgo 2 Napisano 9 Listopad 2011 Tak a ta liczba zwiększy sie jeszcze kiedy minecraft pojawi się w sklepach naprawde Mojangowi należą się gratulacje. Policzylem że jeżeli Gift kosztuje 50zł (za tyle kupiłem, ale nie każdy tyle kosztuje) to Mojang zarobił ok 2 miliardy. A to oznacza ze napewno Mojang postanowi stworzyć więcej gier. Szkoda tylko że Polska jest jednym z krajów, w którym jest najwięcej piratów . No to Polacy kupowac gre! Może w przyszlym roku do 5 dobijemy. Jest Git ( a może Gift? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach