Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
BlackMaster

Premium

Pytanie

BlackMaster    0

Witajcie mam pytanie. Tydzień temu kupiłem minecraft i wszystko ładnie śmigało . Ale dzisiaj gdy chciałem pograć pisało że gracz (no czyli ja ) nie ma konta premium. Nie po to wydawałem te 50 zł żeby teraz nie mogł grać. Wszedłem też na strone minecraft i tam też pisze żebym kupił gift coda ( czy jakoś tak) i nie moge oczywiście zmieniać skina. Jeśli wiecie o co chodzi to pomóżcie byłbym wdzięczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
durrhurr    1

Zobacz tu:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Powinieneś żądać zwrotu tych 50 zł, od kogo kupiłeś? Dołożysz 10 i będzie oryginalny kod zamiast lewego.

ktoś powinien zrobić o tych kodach temat na forum Allegro lol, dziwne, że jeszcze nie ma tam żadnego.

btw. jest śmieszniejszy temat:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

ziomek handluje lewymi kodami, ale pluje się na całe forum jak mu ktoś aukcje wykupił =D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
BlackMaster    0

Napisałem do sprzedawcy i czekałem cierpliwie na odpowiedz. Ale po 3 dniach bez odpowiedzi wkurzylem się i dałem negatywa. A sprzedawca obudził się dopiero i napisał do mnie że pisał do mnie kilka razy ( a poczte sprawdzałem kilka razy dziennie oczywisice spamy tez sprawdzalem i nic takiego nie bylo) i też dał negatywa a kasy nie odzyskałem. Dzisiaj wysyłam wiadomość do allegro żeby sprawdziło tego sprzedawce bo to mnie wkurza. Pisze że jest gwarancja a ja nieodzyskuje straconych pieniedzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rabus    3

Podaj mi nazwę użytkownika - zrobimy mu małą antyreklamę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
BlackMaster    0

No i wczoraj znowu dostala negatywa za falszywy kod ( teraz do innej gry) ..... Nick sprzedawcy to teravita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...