Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Pesio

Ogólne rozmowy o serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Toficer   
Gość Toficer
@Tysek

Do Zarcia i Rabusa pisz na PW na forum, lub na GG (o ile podane w profilu). Co do mojego odejścia... Jak by to łagodnie powiedzieć...
Miałem dość roboty na własnym "podwórku", do tego dochodziła szkoła i sprawy z MC niezwiązane. Nie miałem zwyczajnie siły, czasu ni ochoty dalej "robić na cudzym" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO139    0
Miło wiedzieć. Mogę wiec ze spokojem zamknąć mój temat.
Mam jednak jeszcze jedno, góra dwa pytania dotyczącego twojego 'podwórka'. Będą to ostatnie nawiązania na tym forum.
Po pierwsze, cóż stało się z mapą life,
Po drugie, czy większe projekty trzeba zgłaszać na forum.
To tyle ode mnie.
Pozdrawiam. Edytowane przez DZyniO139

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Te pytania powinieneś zadać na moim "podwórku"... Będę zmuszony raportować kolejne takie posty, to się nazywa offtop.

Co do pytania, Smoczek kasował nieaktywne mapy. Mam je cały czas w archiwum, jeżeli chcesz, to mogę przywrócić "life".
Jeżeli chcesz dostać oddzielną mapę na projekt, to pisz na forum, albo męcz Operatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO139    0
Więc bądźmy sprawiedliwi. Zaraportuj ten, jak również poprzedni. Pamiętaj jednak, że konto, które aktualnie używam jest kontem zastępczym(czyt. do rozwiązania problemu z poprzednim kontem), a więc radze kierować się nickiem DZyniO138. Mogę spokojnie dostać ban na forum, co spokojnie wytrzymam, gdyż nigdzie mi się nie spieszy. Ten stan nie zmienia jednak zbytnio faktu, że wciąż będę mógł spokojnie przeglądać forum jako gość. Jak również wspomniałem były to prawdopodobnie ostatnie nawiązania na tym forum do twojego podwórka. Nie będę tutaj przysięgał na Pinkie Pie swear, gdyż umysł ludzki nie jest idealny i pamięć niszczeje z wiekiem. Pewny jestem jednak tylko jednej rzeczy. Pinkie nie zapomina, i nie wybacza.
Powracając do pointy; nie ma zbytniej potrzeby wydobywać mapy z czeluści archiwum, mapa zapowiadała się wyjątkowo ładnie, zresztą tak samo jak Czernobyl.
Co do drugiego zdania, wystarczająca jest dla mnie mapa, wygenerowana przez komendę. Lekko irytujące jest tylko to, że każdy może wejść na dana mapę i każdy może nią manipulować(czyt. przekształcać, lub prościej, budować na niej).
Jest to mój 10 post na tym koncie więc zapewne zostanie odblokowana możliwość PM. Jako, że wcześniej nie dałem ci większego wyboru, teraz możesz kierować wszystkie 'wonty' na private.
Powracając do raportu, nie chciałbym się obudzić z ręka w nocniku, a więc zaczekaj proszę aż odnajdę wreszcie odpowiedni temat w którym będę mógł zamieścić daną problematykę na temat mojego konta.
Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DZyniO138    0
A więc Edit. Konto zostało naprawione, więc wszystko idzie ponownie w jego stronę. Wliczając w to oczywiście skargi i bany.
Pozdrawiam.
PS Edit 2: Zawsze też można obniżyć mi reputację. Edytowane przez DZyniO138

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tysek10    0
Tofi, mam jeszcze tysiące pytań, ale dociera do mnie że chociaż jesteś rówieśnikiem mojego brata (tysika) nie jesteś jak on, czyli nie spędzasz całego dnia przed kompem, a co za tym idzie że nie chce Ci się odpowiadać na moje ciągłe pytania, więc przestaję je zadawać, bo masz swoje własne życie.
Pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sniezyn    1
Moim zdaniem nie ma sensu pisać do zaritora i Rabusia z pytaniami typu
"Wiesz że serwer nie działa?Kiedy będzie działał?jesten fanem tego serwera...bla bla bla..."
Oni na pewno wiedzą najlepiej co się dzieje z serwerem,a spamowanie ich skrzynek(/lub GG)tylko pogorszy sprawę(a konkretnie reputację gracza).

Hmm.Sam kiedyś spamowałem forum jak tylko serwer nie działał...Ale to jest głupie.
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu serwera ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tysek10    0
Sniezyn, wiem, nawet nie mam gg, a z tym "mam jeszcze tysiące pytań" nie chodziło o odpalenie serwera, a tymi pytaniami mogę spokojnie spamować Toficera na serwerze (spamować mówiąc metaforycznie, nie żeby ktokolwiek mnie zgłaszał za spamowanie typu "TOFI A JAK SIĘ ROBI TO", "TOFI NIE MOGĘ USUNĄĆ TEGO", "TOFI..." chyba już każdy załapał ) kiedy serwer będzie aktywny i oczywiście jak Tofik wejdzie. Edytowane przez Tysek10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sniezyn    1
@Tysek10
To było do wszystkich,
a poza tym możemy na forum serwera Jupitera Jazza rozmawiać o Jupiterze Jazzie a nie o innych.

(@ort.Jeśli źle napisałem przypadki rzeczownika Jupiter Jazz to sorka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...