Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [bZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Szukałem wszędzie wpisywałem poradnik..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [bZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Szukałem wszędzie wpisywałem poradnik..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Hunter23

Animacje minecraft

Pytanie

Hunter23    0

Witam mam takie bardzo ważne pytanie większość z was penie potrafi robić animacje do minecraft.Dlaczego pytam ???- ponieważ chcę zrobić filmiki na YT i potrzebne mi są animacje takie jak np:

[b

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[b

Szukałem wszędzie wpisywałem poradniki jak zrobić animacje do minecraft i nic proszę o stworzenie poradniku bądź podanie mi programów ale przydał mi by sie poradnik jak zrobić łatwą animacje w minecraft będę szczę śliwy proszę ludzi którzy już przerabiali to i wiedzą co i jak

Z góry dzięki!!!!! :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Mofixil    190

Strzykawki też szukasz?

Niektórzy są na tyle mądrzy i ogarnięci że prócz MC używają też 3Ds Maxa czy Blendera do filmów.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Hunter23    0

Strzykawki też szukasz?

Niektórzy są na tyle mądrzy i ogarnięci że prócz MC używają też 3Ds Maxa czy Blendera do filmów.

EOT

No tak wiem ale nie wiem jak np robić to w formie minecraft skąd textury itp więc prosiłem o poradnik bądz link programu ale dzięki za nazwy to też si eliczy :D:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

1. Animacje w blenderze czy innym 3DsMaxie, wszystko w realiach MC (klocki pokryte teksturami)

2. Tekstury na filmie to bodajże któraś z odmian Doku.

3. www.google.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Hunter23    0

1. Animacje w blenderze czy innym 3DsMaxie, wszystko w realiach MC (klocki pokryte teksturami)

2. Tekstury na filmie to bodajże któraś z odmian Doku.

3. www.google.pl

Ok dzięki po raz kolejny a podał bys link do 3dmax czy blender jest od niego leepszy ??? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Hunter23    0

/>http://store.autodesk.com/store/adskus/pd/productID.230762800

$3,990.00
/>http://www.blender.org/ tu masz mikser, jest trudniejszy do ogarnięcia, ma mniej opcji (tzn. zrobi to samo ale przy innym nakładzie pracy) i jest darmowy.

a ten 3ds max jest darmowy ??? dzięki za UP lin :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Hunter23    0

Skoro jest cena (bardzo niska, ledwo 4000$) przy 3Ds Max to chyba nie jest darmowy...

dzięki jestes spoko ok to ja pobieram blender i rrobimny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...