Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Najpierw znajdź drewno(Jeśli jesteś na pustyni to nie musisz)Jesteś na pustyni to poszukaj lasu czy terenu z drzewami.Później zrób crafting tabble za pomocą desek które robimy na naszym craftingu (przycisk E) kładziemy nasze drewna a obok pokaże na się obok z 1 dr..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Najpierw znajdź drewno(Jeśli jesteś na pustyni to nie musisz)Jesteś na pustyni to poszukaj lasu czy terenu z drzewami.Później zrób crafting tabble za pomocą desek które robimy na naszym craftingu (przycisk E) kładziemy nasze drewna a obok pokaże na się obok z 1 dr..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
szok

minecraft poradnik ja zacząc gre

Rekomendowane odpowiedzi

szok    0

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Najpierw znajdź drewno'(Jeśli jesteś na pustyni to nie musisz)Jesteś na pustyni to poszukaj lasu czy terenu z drzewami.Później zrób crafting tabble

za pomocą desek które robimy na naszym craftingu (przycisk E) kładziemy nasze drewna a obok pokaże na się obok z 1 drewna 4 deski bierzemy je następnie tworzymy z desek patyki które robimy tak najpierw kładziemy na dole craftingu deski 1X a nad nią 2.Zrobi nam się patyk bierzemy i robimy crafting tabble czyli zapełniamy cały crafting deskami i robi nam się crafting tabble.Myślę ' że pomogłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szok    0

drewno wygląda takhttp://pl.minecraftwiki.net/index.php?title=Plik:WoodAnimation.gif&filetimestamp=20110307134847 a cobblestone takhttp://pl.minecraftwiki.net/index.php?title=Plik:Cobblestone_2.png&filetimestamp=20110703145625

wykopujemy go kilofem który wygląda tak

drewno rąbiemy za pomocą siekiery który wygląda tak

robimy go tex tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MCCreeper    0

Chyba najgorszy poradnik, jaki widziałem.

Napisany w 2 postach, trzeba włączać nowe strony, żeby zobaczyć obrazki, dodatkowo zdjęcie siekiery nie istnieje.

Znam o wiele lepsze poradniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shacho    0
Czyja wiem - takich poradników jest od groma. Po prostu za dużo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Smitek    1
Po znakach interpunkcyjnych robi się przerwę, a crafting table pisze się przez jedno b.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...