MyszonTRN 0 Napisano 15 Październik 2011 Kto z was trenuje piłkę ręczną, w jakich klubach, jaki rocznik Ja Trenuję w Klubie MKS PM Tarnów. Rocznik 96. 2 lata temu 9 miejsce na półfinałach ZPRP. W tym roku gorzej 13 albo 14 nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylar 0 Napisano 30 Listopad 2011 Kilku znajomych gra z rocznika 92. Zaczynali jeszcze pod okiem Stanisława Majorka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciekZKS 0 Napisano 18 Lipiec 2012 Z Płocka jestem, to i kibicuję. Stąd ZKS w mym nicku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picmejkers 0 Napisano 19 Lipiec 2012 ja gram ale tylko na wufie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMWX 0 Napisano 22 Lipiec 2012 Piłka ręczna ech... Fajnie się gra na boisku zbudowanym obok szkół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThisisBash 3 Napisano 4 Wrzesień 2012 (edytowane) Lubie ręczna gram na wf'ie jestem prawie najlepszy w klasie . Pykamy sobie z kolegami rzucamy piłką trenujemy i sie bawimy przy tym _________________________________________________________________________________ [img]http://signaturecraft.us/signatures/eJzzzkxRCMrPSU0uSkwr4fJILEpJzi9KVSivzM1MLEnkCsnILPYsdkoszuAKSU3MVXDLLyopSi0uVjDi8s3Mg-hScE0sKsngMjPkMjI15TI0NOYyBAAogRwI.png[/img] Edytowane 4 Wrzesień 2012 przez ThisisBash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach