Tazzik 0 Napisano 15 Październik 2011 Cześć.Przed chwila założyłem serwer w Minecraft przez hamachi.Niby wszystko ok, ale nie mogę kopać ani nic Jak to naprawić?I czy jest jakiś panel admina? By dać admina innemu graczowi itp?I czy wgrać coś dodatkowo do gry?I czy da się zmienić te komunikaty wyskakujące w grze? Np. Witamy, itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 15 Październik 2011 Pewnie kopiesz na Spawn'ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Tazzik 0 Napisano 15 Październik 2011 A może A jak dawać działki np?Jak zmieniać te komendy, co z panelem admina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 15 Październik 2011 Musisz mieć CraftBukkit i pościągać pluginy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Tazzik 0 Napisano 15 Październik 2011 A mógłbyś wytłumaczyć co i jak z tym jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cześć.
Przed chwila założyłem serwer w Minecraft przez hamachi.
Niby wszystko ok, ale nie mogę kopać ani nic
Jak to naprawić?
I czy jest jakiś panel admina? By dać admina innemu graczowi itp?
I czy wgrać coś dodatkowo do gry?
I czy da się zmienić te komunikaty wyskakujące w grze? Np. Witamy, itp?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi