kiersnowski 5 Napisano 4 Październik 2011 WPISUJCIE TU INFORMACJE TYLKO O TENISIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 4 Październik 2011 Ja gram w tenisa zawodowo a wy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igoooo2 0 Napisano 19 Październik 2011 No w sumie ja tez Ile masz lat i ktory jestes w swojej kategorii, albo starszej jak w takowej jestes ja mam 16 i jestem top 120 w seniorach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 23 Październik 2011 No w sumie ja tez Ile masz lat i ktory jestes w swojej kategorii, albo starszej jak w takowej jestes ja mam 16 i jestem top 120 w seniorach Mam 14 i gram w Ursusie na kortach - mączka kostn.. tfuuuuuu ceglana spędzam na korcie po 9 godzin w tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 21 Listopad 2011 Widzę że tutaj specjaliści ^_^ Ja tam grałem w tenisa dawno temu, jeszcze jak byłem w waszym wieku (czyt. coś koło 14/15 lat). Gdzieś jeszcze stare i nowsze rakiety tenisowe się u mnie w szafie kurzą, brak czasu na takie przyjemności teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamczyn 0 Napisano 13 Marzec 2012 Ja mam 13 lat I spedzam na korcie 12 godz tyg. Gram w kategori mlodzicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThisisBash 3 Napisano 4 Wrzesień 2012 Ja grałem w tenisa dawno temu (Dwa lata temu) fajnie mi sie grało 3 miejsce w turnieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabe Newell 0 Napisano 7 Wrzesień 2012 ja tez gram w tenisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach