Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Eliterox

Gram bez premium w jakimś "Play offline"?!

Rekomendowane odpowiedzi

Eliterox    3

Witam! Mam pytanie. Nie mam wykupionego premium w minecrafcie, ale podczas logowania wyskakuję mi tak przycisk "Play Offline"... Wchodzę w ten button i normalnie odpala mi się minecraft! O co chodzi oO?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Eliterox    3

Jaki piracie?

Logując się koło napisu "Nor premium" Mam przycisk play offline wchodząc w niego mam normalnego minecrafta....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Jaki piracie?

Logując się koło napisu "Nor premium" Mam przycisk play offline wchodząc w niego mam normalnego minecrafta....

Możesz wtedy grać tylko w singla i serwery no premium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Żeby grać w grę legalnie musisz ją kupić

Nie ważne, czy to singleplayer czy multiplayer

Premium - Oryginał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Ahaa... Już rozumiem ^^

Tak, jak nie możesz się połączyć z Minecraft.net lub nie masz połączenia z internetem możesz grać offline

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SIWZ4R    0

Może mu chodziło o MC na stronie? :) To nie piractwo, sam zanik kupiłem to tam grałem lol ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199

Nie jemu chodzi o Przycisk Play Offline. Tak jak napisał nie ma oryginała ale po wpisaniu obojętnie jakich danych wyjdzie mu Try again i Play Offline. Po naciśnięciu Play Offline da się normalnie grać (w 1.7 bez napisu nieoryginalna wersja) lecz nie da się wtedy wchodzić na serwery premium, a jak wchodzisz na no premium to masz nick player. Przydaje się wtedy kiedy się nie ma neta (awaria czy coś) ale to dobra furtka dla piratów (w 1.7 dla nagrywających piratów, bo nie było napisu).

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tarzan    13

zawsze myślałem że piratem jest ten kto piraci, crackuje czy kradnie gry

ale widze że się myliłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199

zawsze myślałem że piratem jest ten kto piraci, crackuje czy kradnie gry

ale widze że się myliłem

Jeśli nie ma kupionego premium i wchodzi przez tą opcję to jest piratem, bo nie kupił gry, a gra. A wykorzystywanie takich niezabezpieczonych miejsc jest liczone jako używanie nieoryginalnej wersji gry.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zkumeku    1

@up

Po coś jest to udostępnione więc jest LEGALNE.

Napis że ma się wersję no-premium to usunąć jest 10 sekund.

Gra legalnie. Mówiąc ogólnie praktycznie jak w demo gry... czyli ta sama gra lecz okrojona. A czymże jest minecraft bez multi? Snuciem się samotnie po bezkresach kwadracikowego świata.

Jesteście totalnie przeczuleni na punkcie grania z premiumem. To że nie posiada premium nie znaczy że nie może grać. Potwierdźmy to chociaż portalami fotka.pl, deviantart.com. Korzystać z nich można, lecz jeśli chce się mieć pełen obraz funkcji lub dodatki to trzeba zapłacić za premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...