bumacz 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 Witam , jest to mój pierwszy temat na tym forum ; ) chciałbym przedstawić screeny mojego miasta - obecnie jest jeszcze w budowie - zajmuje się nim zaledwie 2 dni więc nie jest jeszcze zbyt dużo zrobione ,ale może oceńcie sami . W przyszłości chciałbym nakręcić filmik fabularny w tym właśnie mieście , szczegółów nie zdradzę ; ) widok gotowego już muru ; )Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. widok z góry , widać wyrównany teren ( nie do końca , jest to dość pracochłonne i szybko się nudzi ;> )Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lanser10 1 Napisano 25 Wrzesień 2011 Robi wrażenie Jeśli robiłeś to bez komend to serdeczne gratulacje Nawet jak używałeś komend to nieźle ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubaskov 19 Napisano 25 Wrzesień 2011 Jeśli szukasz ludzi do fabuły to z chęcią się zgłaszam.Mam konto YT z przywilejami - nieograniczona długość filmu, filmy do 20GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumacz 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 najpierw muszę skończyć budowę miasta , właśnie tworze plan budynków ^.^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubaskov 19 Napisano 26 Wrzesień 2011 W tym też mogę pomóc. Przy okazji zmontować jakiś Making of Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach