Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Tamister

BattlefieldHeroes

Rekomendowane odpowiedzi

Tamister    0

Cześć! Chciałbym was zachęcić to gry w BattlefielHeroes! Jest to , jak zapewne się domyśleliście, strzelanka , lecz nie taka jak inne... Tutaj jest o wiele więcej zabawy, niż w innych tego typu grach, w tym komiksowym świecie! Grę uruchamiamy przez przeglądarkę, lecz gramy w osobnym oknie.

Istnieją 2 drużyny, do których możemy się przyłączyć:

1.National - inaczej na pewno można powiedzieć Niemcy.

2.Royal - czyli USA czy też Wielka Brytania.

Ważną, rzeczą jest, że raz wybrana "nacja" (tak jak profesja) zostaje już naszą na zawsze. nie można jej zmienić, chyba, że przez stworzenie nowego bohatera.

Teraz może trochę o profesjach:

1. Commando - klasa specjalizująca się w ataku na krótki dystans (z noża) lub bardzo daleki (snajperka). Osobiście jest ona moją ulubioną ze względu na nóż.

Ma wiele ciekawych umiejętności (abilities), z których podstawową jest "niewidzialność". Niestety postać ta ma mało życia, lecz wielkie obrażenia.

2.Soldier - Jak już się zapewne domyślacie jest to klasa na średni dystans. Posługuje się bronią automatyczną jak np. znana wszystkim ak-97. Jest to również profesja - medyk, gdyż ma "skill" pozwalający na leczenie obszarowe (zarówno siebie jak i pobliskich przyjaciół). Klasa ta ma średnią ilość punktów życia oraz zadaje średnie obrażenia

3.Gunner - Jest to profesja ciężkiej wagi. Posługuje się bronią, uwaga... ciężka tak zwanymi "Machinegun'ami". Również, jako jedyna profesja, może posługiwać się rakietnicą, co daje jej duży + w starciu z czołgami, czy nawet ludźmi. Śmiało można tę postać nazwać "tank'erem" , gdyż ma bardzo dużo życia ( nawet bez umiejętności "tarczy" ), lecz niestety małe pojedyncze obrażenia ( pojedyncze, ponieważ serie jakie oddaje ze swojej broni nie są wcale słabe ).

Kolejną ciekawą rzeczą w przedstawianej przeze mnie grze są pojazdy:

1. Auto - dużo raczej nie trzeba opisywać. Pozwala szybko przedostać się w dane miejsce oraz zlikwidować przeciwnika przejeżdżając go Może zabrać naraz 3 graczy.

2.Czołg - pomieści max. 2 graczy i miło się tym jeździ.

3. Samolot - całkiem trudny do obsługi na niewielkich mapkach, lecz bardzo fajna rzecz. Pomieści 3 graczy.

Punkty umiejętności (Abilities) - otrzymujemy je co każde 2 poziomy i możemy rozdać je według własnego gustu i upodobania. Warto pamiętać, że możemy wszystkie punkty odzyskać i rozdać je w inny sposób.

Sklep- w nim możemy kupić różne rzeczy za specjalne punkty zdobyte w grze (podczas rozgrywki) jak i za zakupione za realne pieniądze:

1. Ubrania - Cóż rzec, od wyboru do koloru... Każdy znajdzie coś dla siebie

2. Bronie - również mamy spory wybór (oczywiście każda klasa swój)

3. Emotki - Bardzo lubiana przez graczy rzecz. Dzięki nim możemy podczas rozgrywki przez internet pokazać różne (często śmieszne) gesty. Na początku mamy trzy podstawowe - Machanie (wave), prośba o pomoc (medic) oraz "podrzuć mnie" (I need a ride).

4. Dodatki - są to przedmiot które podczas gry mogą nas uleczyć, zreperować pojazd, dodać dodatkowe obrażenia, zwiększyć przyrost doświadczenia oraz wieeeeele innych które musicie sami zobaczyć.

Myślę, ze to podstawowe i najważniejsze rzeczy które powinniście wiedzieć o BattlefieldHeroes. Mam nadzieję, że zachęciłem was do gry. Podaję specjalny link do rejestracji.

>>

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

<<

Jest on specjalny ponieważ, dzięki niemu po osiągnięciu 7 poziomu dostaniecie bonus ( i to nie byle jaki ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vatx    0

Gra była wspaniała podczas Bety, teraz jest tylko fajna... dlaczego? bo basically stała sie Pay2Win :(

Mimo to i tak nie jest zła i czasem można spędzić przy niej trochę czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nico    0

Czasami, raz na jakiś czas można się z nią pobawić.. Ale szału nie ma jak dla mnie ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...