Luzak30 0 Napisano 24 Wrzesień 2011 Otóż, wbiłem się na lekcje w Waszej szkole i dostałem uwagę i chcę się poprawić...Ok na poważnie.Mam filmik, na którym jest nagrana szkoła, filmik cieszy się dużą popularnością. Czy admini wyrażacie zgodę na ten filmik? />http://www.youtube.com/watch?v=nnOQbYnEqlw&lc=RIVAqv8ZWmR_a5DFz_IBarOzHFp2t6iPiNgP4p2NiLc&feature=inboxJedna osoba z filmiku sama z siebie się cieszyła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 24 Wrzesień 2011 Znaczy się... ja nie mam nic przeciwko takim filmikom które promują serwer o ile go nie obrażają, ani jego graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 24 Wrzesień 2011 Łoł, dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luzak30 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 Dopisałem do opisu ip serwera. ^_^Rabus, napisałeś, że będzie filmik na stronie. Mogę wiedzieć gdzie :rolleyes: ? Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach