Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Snuffmaster

Gra na freebuild minecraft.pl niemożliwa

Pytanie

Snuffmaster    0

Witam,

chciałem zagrać na Waszym serwerze fb i nie dziala mi zadne komendy /spawn /warp etc. które wg ludzi z serwera sa dla każdego dostepne. To pierwszy problem.

Drugi jest taki, że nawet w publicznych miejscach cuboid nie pozwala mi wydobywać surowców ani kłaść nowych bloków. Próbowałem w lesie i piaskownicy.

A trzeci problem jest taki (raczej wina minecraft.net albo moja ale napisze tu) że brat wgrał mi skin hitlera (na złość) i nie moge tego zmienić teraz.

Na minecraft.net obojetne jaki skin proboje grac, nawet oryginalny pobrany z ich strony (reference skin jak go nazwali) po kliknieciu upload

wyskakuje SKIN REQUIRED i dalej mam hitlera, no a nie chce u was bana.

Chcialem sie tez poskarzyc na moda Zniesmaczony, prosilem o pomoc go i mnie caly czas ignorowal, w koncu zagrozil banem, nie przeklinalem ani nic, opisalem mu problem

jesli by nie umial pomóc trudno, ale on stwierdzil ze mam byc cicho bo ban i ze on ma swoje zycie prywatne i nie ma czasu dla mnie. Nie wiem tak sie nie powinien zachowywac mod...

Prosze o szybka pomoc :)

EDIT

OCZYWISCIE MAM ORYGINAŁ I WCZESNIEJ ZMIENIALEM SKINY PRZEZ MINECRAFT.NET BEZPROBLEMOWO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rabus    3

2011-09-17 13:12:42 [iNFO] Snuffmaster: ej no FAJNIE ZE mod JEST POMOCNY

2011-09-17 13:12:47 [iNFO] Snuffmaster: OGARNIAJ SB DALEJ ZYCIE PRYWATNE DZIECIAKU NARA

To raz

2011-09-17 12:50:32 [iNFO] Snuffmaster: jak powiem %#*$ zydow przyjdzie mod i mi pomoze?

2011-09-17 12:50:38 [iNFO] Snuffmaster: bo na prosdby o pomoc nie reaguja

To dwa, a trzy takie rzeczy zgłaszaj ADMINISTRATOROM, bo moderator nie ma żadnych możliwości naprawiać takich "błędów"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Snuffmaster    0

To raz

To dwa, a trzy takie rzeczy zgłaszaj ADMINISTRATOROM, bo moderator nie ma żadnych możliwości naprawiać takich "błędów"

Pisalem tak zeby zaregowal w końcu o-O

A jak mi odpowiedzial ze "ma zycie prywatne" i nie ma czasu i zebym byl cicho bo ban to sie wkurzyłem. Chyba normalne że mi nerwy puściły.

A jak niby administratorom mam zgłosić? Nie znam ich nicków, dlatego tu napisałem.

O widze ze admin mi odpisał ;p nawet nie zauwazyłem.

To czemu ty mi nie mozesz pomóc tylko mnie odsylasz do innych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...