- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Gra na freebuild minecraft.pl niemożliwa
Pytanie zadane przez
Snuffmaster
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Witam,
chciałem zagrać na Waszym serwerze fb i nie dziala mi zadne komendy /spawn /warp etc. które wg ludzi z serwera sa dla każdego dostepne. To pierwszy problem.
Drugi jest taki, że nawet w publicznych miejscach cuboid nie pozwala mi wydobywać surowców ani kłaść nowych bloków. Próbowałem w lesie i piaskownicy.
A trzeci problem jest taki (raczej wina minecraft.net albo moja ale napisze tu) że brat wgrał mi skin hitlera (na złość) i nie moge tego zmienić teraz.
Na minecraft.net obojetne jaki skin proboje grac, nawet oryginalny pobrany z ich strony (reference skin jak go nazwali) po kliknieciu upload
wyskakuje SKIN REQUIRED i dalej mam hitlera, no a nie chce u was bana.
Chcialem sie tez poskarzyc na moda Zniesmaczony, prosilem o pomoc go i mnie caly czas ignorowal, w koncu zagrozil banem, nie przeklinalem ani nic, opisalem mu problem
jesli by nie umial pomóc trudno, ale on stwierdzil ze mam byc cicho bo ban i ze on ma swoje zycie prywatne i nie ma czasu dla mnie. Nie wiem tak sie nie powinien zachowywac mod...
Prosze o szybka pomoc
EDIT
OCZYWISCIE MAM ORYGINAŁ I WCZESNIEJ ZMIENIALEM SKINY PRZEZ MINECRAFT.NET BEZPROBLEMOWO
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi