Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Eldarn

Black screen po przeinstalowaniu modów

Pytanie

Eldarn    0

Witam!

Może zacznę od początku. Parę dni temu zainstalowałem sobie trzy mody: industrialcraft, planes mod i buildcraft. Zainstalowałem je aby móc zagrać na serwerze, ale mniejsza o to. Wczoraj postanowiłem założyć swój własny serwer na bukkicie (już nie pierwszy mój serwer, żeby nie było, że to wina serwera:P). Jednak na moim serwerze mam nowsze wersje tych modów, dlatego postanowiłem usunąć minecrafta i na nowo zainstalować te mody. I tu właśnie pojawił się mój problem, gdy zainstalowałem industrialcrafta wszystko było w porządku (na singlu i na serwerze) jednak gdy doinstalowałem planes mod pojawił się black screen, to samo było z buildcraftem. Nie wiem co zrobić. Próbowałem już wszystkiego, instalowałem każdego moda z osobna jednak tylko industrialcraft działał poprawne. Każdego moda próbowałem instalować już po 5 razy na różne sposoby, ale ciągle nic. Naprawdę nie wiem już co robić, proszę o pomoc.

Aha, i dodam jeszcze, że mam oryginalną wersję minecrafta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Mofixil    190

Zgubiłem szklaną kulę i nie wiem czy aktualizowałeś mody, zaczynałeś od CAŁKOWICIE wyczyszczonej instancji MC etc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...