Poms 12 Napisano 25 Marzec 2018 Hejo, niby jestem tu od 2013 roku Ale większość pewnie mnie nie kojarzy Kiedyś tworzyłem/moderowałem/grałem na serverach Minecraft.pl W skrócie: Jestem Kuba lat 20 studiuje informatykę. A co dziwne moim największym zainteresowaniem są sporty siłowe i wytrzymałościowe. Słyszałem, że Freebuild.pl wraca więc na pewno zjawię się aby pograć Pozdrawiam Poms Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alteri 0 Napisano 26 Marzec 2018 Witam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 26 Marzec 2018 Witam serdecznie, bardzo miło poznać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 27 Marzec 2018 Siema nowy :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VenomPCPL 26 Napisano 27 Marzec 2018 Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 29 Marzec 2018 Cześć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 30 Marzec 2018 No elo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach