I "Czarny Szlak" - seria fabularna Minecraft.
dodany przez
CubeFilms, w Kącik kulturalny
-
Podobna zawartość
-
Przez Sivid
Witam ^^
Prowadzę od niedawna w zasadzie kanał z filmikami do Minecrafta, zacząłęm nową serię niedawno i mam kilka spotów modów. Obczajcie i dajcie proszę znać co poprawić i co zmienić.
Jeden ze spotów moda :
I mini seria, którą niedawno zacząłem :
I co myślicie ?
-
Przez Madelaine
Witam!
Zapraszam do oglądania moich gameplay'ów z Minecraft. Będę się starać, aby filmy były jak najbardziej ciekawe, póki co zaczynam od zera, ale myślę, że efekty pracy będą widoczne już w następnych filmach. Mam nadzieję że kogoś to zainteresuję, liczę także na jakieś wskazówki od doświadczonych graczy :))
-
Przez Str34k
Witam szukam 2 osób do serii fabularnej Minecraft.
Fabuła:
Fabuła była by o świecie w którym wybuchł największy reaktor atomowy i po tym nastała anarchia...
Wymagania:
1. Umiejętność dobrego budowania
2. Chociaż minimalny poziom aktorstwa
3. Sprawny mikrofon
4. No tak 12+ lat
O mnie:
Mam 14 lat
Mam sprawny mikrofon
Mam minecraft premium
Kontakt:
steam:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
discord:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Lenny652
Witam, szukamy dziewczyny do serii fabularnej w Minecraft'cie. Seria będzie w klimatach Cyberpunka i generalnie podchodząca pod to uniwersum (futurystyczne metropolie, przemoc, korupcja, pieniądze, gangi, itp.) WYMAGANIA: Min. 13 lat, w miarę ogarnięty mikrofon, skype/teamspeak/discord, czas w weekendy.
Chciałbym, aby seria była jak najprofesjonalniej wykonana i dołożę wszelkich starać by utrzymać jej klimat jak i poziom. Prosiłbym aby chętne osoby podpisywały się pod tym tematem, a administrację mocno przepraszam i prosiłbym o przeniesienie, jeśli napisałem to w złym miejscu (To mój pierwszy post)
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-