-
Podobna zawartość
-
Przez Zbieram 100 subskrybcji z kilkoma filmami
Cześć mam pytanie ile będę miał FPS'ów w minecraft na komputerze i3 4005U,4gb ram, nVidia® GeForce 820M?
-
Przez Javaxy
Witam
Zwracam się z problemem dotyczącym wyłączeniu opcji Vsync w Minecrafcie do którego został zainstalowany mod Optifine. Kiedy jeszcze owego moda nie było, bez problemu można było wejść w opcję gry i ukazywala się opcja Vsync, jednak teraz kiedy Optifine został zainstalowany, ta opcja zniknęła. Co trzeba zrobić aby móc ją wyłączyć gdy ma się zainstalowanego Optifine'a?
-
Przez szpator23
Witam. Mam problem z moim minecraftem. Od razu mówię że gram na modach i mam ich wgranych 150. Mam 30-40FPS i tak się grać nie da... Nie piszcie że usuń mody i bd działaś bo to i ja wiem. Ja chce żeby chodziło płynnie na tych modach które są wgrane. Mam też wgranego Optifine.
Mój komp to:
procesor Intel i5 3450 3.1GHz
płyta główna MSI Z77A-G43
karta graficzna Radeon R7 200
pamięć ram Kingston 12GB
Ktoś wie co może być przyczyną tak niewielu FPS?
-
Przez Morgan
Witam,
mam problem z minecraft (i z innymi grami) gdy jest on obsługiwany przez kartę Nvidi, gra miga na biało ... nie miga całe okno tylko losowe części okna. Gdy przestawiam na zintegrowaną Intela, problem znika. Próbowałem wielu opcji w panelu sterowania kartą, lecz żadna z prób nie powiodła się ;C Wie ktoś może w czym sęk ?
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 720m
Windows 10
Sterowniki: Najnowsza Nvidia
-