-
Podobna zawartość
-
Przez Gerluk
Gdy wchodzę na jakiś serwer mając włączone shadery mój ekran zaczyna mrugać na czarno a po chwili staje się cały czarny. W konsoli cały czas pojawia się log GL error 0x0502: Invalid operation at pre-final. Raczej nie jest to wina wydajności gdyż próbowałem również z wersją Lite, a mój komputer ma Intel Core i5-7600, GTX 1060 3GB i 8 GB RAM. Chodzi konkretnie o Sildur's Vibrant Shaders v.1.163. O co chodzi? Da się to naprawić?
Wersja MC: 1.12.2
Wersja OptiFine: 1.12.2 HD U C6
-
Przez Policjant Gajwer
Witam, mam problem z serwer, a mianowicie z uruchomieniem go. Problem jest taki, że dodałem mody na serwer i działały. Dorzuciłem kilka kolejnych i crashowało go.
Logi:
-
Przez Javaxy
Witam
Zwracam się z problemem dotyczącym wyłączeniu opcji Vsync w Minecrafcie do którego został zainstalowany mod Optifine. Kiedy jeszcze owego moda nie było, bez problemu można było wejść w opcję gry i ukazywala się opcja Vsync, jednak teraz kiedy Optifine został zainstalowany, ta opcja zniknęła. Co trzeba zrobić aby móc ją wyłączyć gdy ma się zainstalowanego Optifine'a?
-
Przez Qba ツ
Witam myślę że wybrałem dobrą kategorię otóż, mam problem z modem optifine na każdej wersji, ale zależy mi na tym by działał on prawidłowo na wersji 1.12.2 lub 1.12, chciałbym coś nagrać z minecrafta ale jak gadam z kolegą i na drugim monitorze mam program do nagrywania to minecraft sie lekko zacina, a jak wgrałem optifine [poprawnie] to wchodzę na serwer multiplayer i wywala mnie z gry [crash] to samo w przypadku trybu singleplayer. Daje logi w załączniku. Dzięki za pomoc i odpowiedźi, liczę na was
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-