FuturePoland 0 Napisano 7 Czerwiec 2017 Szukamy Budowniczych na serwer FuturePoland (futurepl.csrv.pl)! Wymagania: Znajomość komend WorldEdit (0-10) Ogólna znajomość komend serwerowych (0-10) Minimalnie 13 lat Możliwość instalacji lub posiadanie TeamSpeak 3 Odpowiedzialność Co możemy zaoferować: Rozwijanie umiejętności budowania Współpracę Awans na admina po zakończeniu budowy Miłą atmosferę Mile widziane również dziewczyny Jeżeli masz pytania lub jesteś zainteresowany/a napisz prywatną wiadomość. Wzór wiadomości: Janek, 14 lat Mam ts3 Znajomość WorldEdit: 8/10 Znajomość komend: 9/10 Coś o sobie(min. 4 zdania) Do zobaczenia na serwerze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz Rakowski 1 Napisano 10 Czerwiec 2017 ja bardzo chętnie zostanę adminem tylko muszisz podać wzór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pumapl 0 Napisano 4 Lipiec 2017 Znajomość komend WorldEdit: 6/10 Ogólna znajomość komend serwerowych: 7/10 Minimalnie 13 lat: Posiadam 12 lecz niedługo 13. Mogę Cię pocieszyć tym, że mam mutację Możliwość instalacji lub posiadanie TeamSpeak 3: mam Odpowiedzialność: tak, 6/10 lecz zależy od sytuacji Co możemy zaoferować: Rozwijanie umiejętności budowania: ok Współpracę: jak najchętniej, jestem otwarty do innych Awans na admina po zakończeniu budowy: będzie mi miło Miłą atmosferę: :))) Bardzo mi zależy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lipiec 2017 3 godziny temu, pumapl napisał: Znajomość komend WorldEdit: 6/10 Ogólna znajomość komend serwerowych: 7/10 Minimalnie 13 lat: Posiadam 12 lecz niedługo 13. Mogę Cię pocieszyć tym, że mam mutację Możliwość instalacji lub posiadanie TeamSpeak 3: mam Odpowiedzialność: tak, 6/10 lecz zależy od sytuacji Co możemy zaoferować: Rozwijanie umiejętności budowania: ok Współpracę: jak najchętniej, jestem otwarty do innych Awans na admina po zakończeniu budowy: będzie mi miło Miłą atmosferę: :))) Bardzo mi zależy Podanie kompletnie nie wg wzoru podanego w 1. poście. Do tego jest tam wyraźnie napisane, że podania należy wysyłać na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzejj 0 Napisano 6 Lipiec 2017 Andrzej, 13 lat Mam ts3, discord Znajomość WorldEdit: 9/10 Znajomość komend: 9/10 Coś o sobie(min. 4 zdania): Lubię pomagać ludziom. Jestem miły, pomocny i umiem rozwiązywać problemy. Znam się także na konfigurowaniu pluginów, a więc mogę zostać także technikiem. Admina miałem na 1 serwerze. Właściciel nie narzekał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipiec 2017 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach