Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
FajneSerwery

Praca - wsparcie Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy międzynarodowym Serwerem minecraft hosting. www.fajneserwery.pl

Dla naszego polskiego biura szukamy ludzi, którzy będą kontrolować Serwer Minecraft i będą rozwiązywać problemy.

Wymagania
- Minimalny wiek 15+
- Powinien doskonale pisać i mówić po Polsku i zrozumieć czeski czy słowacki w celu komunikowania się ze starszym wsparciem międzynarodowym.
- FTP, moda,  ... biegły
- Skype, TeamSpeak, mikrofon

Co oferujemy?
- Po okresie próbnym wynagrodzenie
- MC Serwer za darmo
- Spotkania zespołu w każdy poniedziałek (ludzie z Polski, Czech i Słowacji)
- Nowe doświadczenia
- Kreatywność

Jaka będzie twoja rola?
Doradzamy naszym klientom za pośrednictwem systemu biletów i przewodników formularza. Jesteśmy otwarci na twoje pomysły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65

Wynagrodzenie dla 15 latka jest niestety nie zgodne z prawem. Możecie przyjąć dopiero 16 latka na młodocianego, ale jeżeli się uczy, to godziny nauki się liczą jako godziny pracy. Rzadko kiedy się opłaca mieć takiego pracownika. Poza kto by uczył się czeskiego do kontaktu międzynardowego? Z pracownikami bym rozmawiał po angielsku, a zajmowałbym się polskimi ticketami. Radzę przemyśleć tą ofertę.

Widziałem wasz hosting, ale niestety po stronie polskiej mocno kuleje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ankator    10

To prawda @nicku1. Również wszystko po sprawdzałem i cieńko to wygląda. Jednakże mogę osobiście dobrze dobrać z nimi partnerstwo, także jest to zależne od nich. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ThePolskaMC    0

Witam, jestem zainteresowany. Mam 16 lat. Nazywam się Filip. Mam duże doświadczenie z serwerami MineCraft.

Robiłem serwery Bungeecord, czy pojedyncze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumie, wynagrodzenie niemusi byc finansowe, jezeli to nieumozliwa prawo Polskie. Moze to byc wynagrodzone barterem, to znaczy na przykład darmowe uslugi u nas. 
A niechcemy zeby ktos sie uczyl języka Czeskiego, raczej moze ktos kto ma rodzine naprzyklad w czechach i polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez p2ych0pv4th
      hej, chciałabym od jakiegoś czasu stworzyć serwer mc wersja 1.8+ (serwer easyhc) jednak nie chce robić tego przez hamachi tylko zwykły normalny serwer takie jakie są (np. cubegame, hypixel, feerko, majkrafci :v) zwykłe IP. Rozumiecie :v 

moglibyście pomóc co zrobić i jak? .-. 
      dajcie jakieś filmiki, sami coś napiszcie, linki... nwm :v 
      Mogę wydać na to trochę pieniędzy, ale no... z umiarem 
      też chodzi mi o serwer najlepiej 100+ slotów :v 

i też jakbyście mogli to proszę też napiszcie jakie pluginy i ogóle wszystko co wiecie
      z góry dzięki
    • Przez Koks42
      Siemka wszystkim 
      Mój problem polega na tym że kiedy coś zrani gracza,admina itp. pokazuje się miliardy serduszek nie widać połowy ekranu przez nie co zrobić aby się nie pojawiały 

[Problem polega na tym że to serwer pvp]
    • Przez HyBuild
      Witam was , jest sprawa. Otóż startuje za jakieś 2 miesiące, może mniej serwer Redstone.
      Tworzymy go bo podstawowe Serwery typu RedstoneFun itd. [Polskie] Upadły.
      A wiadomo , że nikt na Angielskim budować nie będzie ;D.
      Poszukujemy 2 dobrych osób z redstone'a oraz kilku budowniczych ;D
      Mój kontakt : skype - gekon1236
    • Przez KamilMajster
      Cześć ziomeczku, sądzę, że czytasz ten temat ze względu na poszukiwania taniego hostingu serwera minecraft.
      Z miejsca zaznaczam że jest to hosting prywatny na który daję gwarancję co do działania a także wysoką jakość ponieważ serwer będzie działać w Polsce już od 350 zł miesięcznie.

Wstępnie hostuję te większe serwery proponując przystępne ceny, jeżeli chcesz kupić coś mniejszego, pisz w Temacie - postaram się dopasować ofertę do potrzeb danego projektu.

Na ten moment mogę zaoferować ofertę skierowaną większym serwerom - wygląda to następująco:

Ponieważ to oferta prywatna, z każdą pełnoletnią osobą mogę podpisać umowę, która będzie wiązać admina i właściciela do opłat i operacji administracyjnych i pomocy technicznej która jest wliczona w cenę.

Oferta nazywana profesjonalną, skierowaną do serwerów którym zwykły hosting nie wystarcza. Oferowane konfiguracje zawierają pomoc techniczną telefonicznie o każdej porze dnia i nocy. Do dyspozycji zostaje oddany serwer dedykowany do którego przydzielony zostanie admin który będzie sprawować pieczę nad jego działaniem. Na życzenie klienta instalowane są też inne aplikacje typu serwer WWW, serwer Teamspeak/Mumble i inne oprogramowanie.
      Oferta gwarantuje do 60 minut czasu reakcji na ewentualną awarię ze strony techników serwerowni.
      Każdy serwer jest ulokowany w Polskim Datacenter, gwarantuje niskie pingi do polskich operatorów.

Serwer 16:
      AMD X4 FX-4100 4x 3.6 GHz
      RAM: 16 GB DDR3
      HDD: 2x 60GB SSD
      Łącze: 100 Mb/s***
      Brak Limitu Transferu!

Cena: 350 PLN /m-c

Serwer 32:
      AMD X4 FX-4100 4x 3.6 GHz
      RAM: 32 GB DDR3
      HDD: 2x 60GB SSD
      Łącze: 1000 Mb/s
      Brak Limitu Transferu!

Cena: 450PLN /m-c

Na wszelkie pytania jestem w stanie odpowiedzieć w odpowiedzi pod tym tematem.
      Pod GG 10178185 udzielę też ewentualnych informacji.
      Pod numerem GG można również złożyć ewentualne zamówienie - czas realizacji trwa do 7 dni od momentu wpływu opłaty na konto.
  • Dodaj nową pozycję...