Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Tak więc według mnie Enderman jest strasznie słaby. Liczyłem na coś strasznego, potrafiącego wywołać zawał... a to co? Jakaś dziwna animacja teleportacji, słaby ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Tak więc według mnie Enderman jest strasznie słaby. Liczyłem na coś strasznego, potrafiącego wywołać zawał... a to co? Jakaś dziwna animacja teleportacji, słaby ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Michaell

Dyskusja i Wasze opinie na temat Beta 1.8.

Rekomendowane odpowiedzi

Michaell    24

Cześć. Co sądzicie o nadchodzącym update, Beta 1.8? Jeżeli nie mieliście przyjemności oglądać Live -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

. ;)

Tak więc według mnie Enderman jest strasznie słaby. Liczyłem na coś strasznego, potrafiącego wywołać zawał... a to co? Jakaś dziwna animacja teleportacji, słaby wygląd. Nie ma w nim nic nagłego, Herobrinowego ani... a szkoda... strasznego.

Co do animacji łuku i jedzenia - według mnie są super. :3

A Wy? Co byście z(s?)hejtowali/skrytykowali/pochwalili?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Według mnie animacja jedzenia jest fajna, w tle wlasnie leci mi live, wiec zedytuje gdy bedzie Enderman :) Jeszcze naciaganie cieciwy jest super :)

@EDIT

faktycznie, enderman slabiutki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Bo oni przygotowani byli. Pomyślcie jak będziecie się czuli kiedy w jaskini, kiedy z dwoma serduszkami idzie na was enderman, a wy zauważacie dopiero chwilę przed śmiercią? Animacja jedzenia niezbyt mi się podoba, za dużo tych odłamków co wypadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Twój temat wygląda jakby bardziej skupiał się na tym czy wersja będzie zabugowana czy nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

Niech to będzie główny temat o Beta 1.8. Tamten rzeczywiście skupia się na tamtej ankiecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

No dobrze, tamten zamkne.

Do tematu:

- Enderman emm... to co wyżej

- Animacja strzelania z łuku faktycznie bardzo fajna

- Nowe fajne menu

- Animacja jedzenia :)

- Rzeki i oceany :)

- Wielkie grzyby (Moje ulubione) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Bukkit+World Edit D:?

/water i /lava nie mają prawa bytu więc po co reszta pierdółek z MCLawl jak wszystko jest w tych dwóch wyżej wymienionych rzeczach i gdy reszta jest bezpośrednio w grze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

No tak, wiedziałem, że tak się stanie. Nowa wersja wszystko zepsuje, to nie będzie już Minecraft, a gra, w której latamy i zabijamy wszystko co spotkamy... kilofem/siekierą.

ps Czy ktoś może potwierdzić, że trzymana w ręce pochodnia daje światło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

ps Czy ktoś może potwierdzić, że trzymana w ręce pochodnia daje światło?

Kiedyś tam gdzieś tam Notch powiedział że to niemożliwe jest więc raczej pozostanie to tylko modem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

Jest już 1.8 z wycieku, ale z wirusami, więc nie radzę ściągać - możecie stracić konto. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

Teraz może trochę o Silverfish - trochę źle, bo mam "prywatną" wyspę otoczoną palisadą. :P Mam co prawda w planach brickwall, ale brakuje mi cegieł (na samą palisadę poszło kilka stacków desek/drewna). Co Wy o tym sądzicie? Macie domki tylko z drewna? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Fajne Będa rzeki i gury najlepszy appdata czytli adventure appdata

Rozumie to ktoś D:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tarzan    13

będą gury, morze i żeki muwisz

Halfwarn. Offtop. Wiadomo, że taki miałeś na tym cel. //Michael

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
positive    0

mnie ciekawi ten cały zmieniony system walki, który zmienia całkowicie moim zdaniem czar jaki był w minecrafcie, gdzie nie trzeba było naciągać cięciwy łuku, nie było sprintów i takich tam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie o endermana lepsze było by coś ala czupakabra (wikipedia pomoże ;) ). No i ten exp :/ Reszta w sumie ok :D Nareszcie będzie można zrobić wodne imperium >: D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Joz    10

Uwielbiam jak najwięcej krzyczą o "zmianie stylu Minecrafta"; "niszczeniu czaru" krzyczą osoby grające w tę grę mniej niż pół roku. Heh. No, ale to jest brak zrozumienia dla postępu, jak zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24

@up Rozumiem, że chodzi Ci o mnie. :) Uwierz mi, gram więcej niż rok.

Wyraziłem po prostu moje zdanie. Zresztą już je zmieniłem, bo zorientowałem się o kilku sprawach. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...