RoxyFoxy 0 Napisano 27 Sierpień 2015 (edytowane) Właśnie ściągnęłam Minecraft na PC (pełna wersja), zaczęłam grać gdy nagle słychać dziwny dźwięk podobny do tych, które słychać w modzie ,,Herobrine". Od tego czasu różne takie dźwięki słychać co mniej więcej 5 - 10 minut. Wyłączyłam muzykę i odgłosy wrogich mobów, gram na singleplayer, peaceful lecz nadal je słychać. Edytowane 27 Sierpień 2015 przez RoxyFoxy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoxyFoxy 0 Napisano 27 Sierpień 2015 Tak, to oryginalny minecraft z minecraft.net Mojang Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoxyFoxy 0 Napisano 27 Sierpień 2015 Wcześniej miałam demo, a od wczoraj mam oryginał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoxyFoxy 0 Napisano 27 Sierpień 2015 Gdzie znajdę ten plik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwinUFO 0 Napisano 28 Sierpień 2015 Te dźwięki oznaczają,że w pobliżu znajduje się nieodkryta przez ciebie jaskinia. mam nadzieje,że pomogłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwinUFO 0 Napisano 28 Sierpień 2015 prawdopodobnie to odgłosy ze realnego świata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ItexMen 0 Napisano 10 Luty 2017 Może spróbuj wywalić muzyke z plików w mc by ponownie je pobrało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasiexex43 1 Napisano 4 Maj 2017 (edytowane) To typowy troll Mojangu. Niektórzy uważają że jest to Herobrine, ale ja uważam że to typowy dźwięk który jest między niektórymi muzyczkami. Edytowane 17 Czerwiec 2017 przez jasiexex43 Znalazłem kilka błędów ortograficznych, nie przepadam za tymi błędami 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipiec 2017 Temat nieaktywny od dłuższego czasu, zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipiec 2017 Temat został zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach