Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez jakubix202
      problem z modami flans mod smart moving mody na wersje 1.8 gdy mam pistolet z flans mod to jest on jakoś dziwnie zrobiony nie trzymam go w ręce tylko gdzieś za ,obok ,na dole
      to wina smart moving ale chce aby te mody jakoś działały ze sobą pomocy co mam zrobić  aby mieć te mody razem i aby flans mod wyglądał naturalnie?

SCREEN shoty na dole 
      mogłem wysłać tylko 2 wyśle więcej screenów ale to w poście poniżej  który się pojawi

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez Jacobeq
      Każdy kojarzy komendę tittle.,, Ta która robi duży napis na środku ekranu. Jednak na serwerze mojego kolegi jest taki błąd że co chwilę na ekranie wyświetla się "tittle" i na dole "subtittle" w różnych kolorach. Nie mam pojęcia jak to mogło się stać czy to jakiś plugin czy co? Próbowaliśmy commandblocki wyłączyć (gamerule) i nic. Ten problem jest już od dwóch  dni i nie mamy rozwiązania a wkurza niemiłosiernie. Serwer jest gotowy w połowie więc nie ma mowy o usuwaniu światów itp. Oto nasze pluginy : 
    • Przez Adam Leśniewski
      Witam,
      Zakupiłem dzisiaj Minecraft od firmy Mojang. Chciałbym się dowiedzieć jak moge go zaktualizować bo mam wersje 1.2.1 ? 
      Z góry dzięki
    • Przez DDaNisPL
      Majnekrafty.pl:

IP: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Sklep: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

TeamSpeak3: ts.majnekrafty.pl
      Discord: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

WWW(w trakcie prac): Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Usługi w sklepie:
      Ceny zaczynają się od 2,49PLN.
      Voucher na 5PLN - WAKACJE2017

(Rekrutacja otwarta podania można pisać na naszym forum)

//poprawiam tagi ~ VenomPCPL

• Dodaj nową pozycję...