Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Pondiker

Bład ze skrzyniami

Pytanie

Pondiker    0

Witam,

podczas grania w minecrafta natrafiłem na błąd.Dokładnie gdy otwieram 1 ze skrzyń w magazynie (co najgorsze z kompletem wszystkich zbroi i zapasowa diamentowa) wyskakuje mi zapisywanie chunków i robi czarny ekran. W innych skrzyniach nie ma tego błędu (z żelazem, kośćmi itp.) a tu prosze jaka niespodzianka. Rozwaliłem skrzynie i teraz to w ogóle save mi się nie włącza a bardzo mi na nim zależy bo mam na nim przedmioty równe wartością około 80 diamentów dom 15x15 ze wszystkimi bajerami a żelazo złoto i węgiel to już w ogóle hałdy nie z tej ziemi. Jeżeli nie znajdziecie sposobu na naprawienie błędu jak do tej pory i ja to prosiłbym kogoś o napisanie na moje gg 35995064 prześlę save ta osoba zniszczy 2 połowę skrzyni i prześle save taka jest 2 opcja. Dałem nawet force update i nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Tarzan    13

kiedy dokładnie się to stało? po jakiemś updacie? nie usuwałeś żadnych modów przypadkiem? nie robiłeś wcześniej force update?

miałeś jakieś mody wcześniej? jakie? nie wsadzałeś żadnych przedmiotów z modów tam?

aha: robiłeś kopię sprzed rozwalenia jej? bo ja bym mógł usunąć worldeditem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Pondiker    0

kiedy dokładnie się to stało? po jakiemś updacie? nie usuwałeś żadnych modów przypadkiem? nie robiłeś wcześniej force update?

miałeś jakieś mody wcześniej? jakie? nie wsadzałeś żadnych przedmiotów z modów tam?

aha: robiłeś kopię sprzed rozwalenia jej? bo ja bym mógł usunąć worldeditem.

1. Około 5 minut przed napisaniem tematu

2.Nie.

3.Nie.

4.Nie.

5.Tak smart moving, randomob i tool repair

6.Nie ale w skrzyni w mojej kopalni jest kowadło z tool repair i się otwiera

7.Nie ale na pendrive mam troszkę wcześniejszą kopię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Tarzan    13

a ta skrzynia w kopalni to właśnie ta? możesz mi przesłać save to usunę worldeditem. tylko weź mi powiedz która to. np. tabliczkę postaw, albo coś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Pondiker    0

To nie ta w kopalni.W magazynie Broń i Zbroja 2 po prawej ale jeżeli nie masz błędu to wyciągnij najpierw strzały i łuk bo mam około 5 stacków strzał.Tabliczka jest.Jak prześle save będziesz obok niej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...