Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
xhunter

Błąd graficzny

Pytanie

xhunter    2

Proszę o pomoc gram na wersji 1.7.10 bez optifine mam wgranego skina ale gdy wchodzę do gry wszystko jest znacznie rozmazane a załączam screena na screenie widać to o czym pisałem dla tych co błędów nie widzą załączam mojego skina mój skin powinien wyglądać tak jak na ostatnim obrazku a na screenie jest cały rozmazany o to większość tego błędu proszę o pomoc

Skin na niebieskim tle właśnie tak powinien wyglądać a skin na screenie nie powinien tak wyglądać z resztą zauważycie dość poważne różnice

Edytowane przez xhunter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
xhunter    2

optifine miałem wgrane ale to nic nie zmieniło więc usunąłem nie tylko ze skinem był problem wszystkie bloki i moby były rozmazane

Edytowane przez xhunter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
lefondesin    27

optifine miałem wgrane ale to nic nie zmieniło więc usunąłem nie tylko ze skinem był problem wszystkie bloki i moby były rozmazane

Załączysz inne screeny na których widać resztę błędów? I specyfikacja komputera też się przyda. Wtedy będzie łatwiej pomóc. Bo i problem jak już wspomniałem nietypowy. Może to być błąd sterowników (jeśli są zbyt nowe, mogą być niedopracowane, jeśli zbyt stare, też niedobrze), trzeba znaleźć złoty środek. 

Edytowane przez lefondesin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
xhunter    2

Wszystko w czym jest problem jest mniej więcej na tym screenie nie ma potrzeby na potrzebę tego problemu robić cały album screenów a jeśli chodzi ci o moby bo tylko tego screen którego załączyłem nie pokazuje to są takie same jak mój skin jakby traktor po gębie przejechał szpetne i rozmazane ten problem trzeba rozwiązać bo jak dalej będe się patrzył na te szpetne moby i bloki to one będą mi się po nocach śniły w koszmarach

Edytowane przez xhunter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
lefondesin    27

Może resource pack? Albo super secret settings? Z fusów nie wywróżę, nie mam pojęcia o co chodzi. Skoro moje wszystkie rady ci nie pomogły, to chyba nie dam rady pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
xhunter    2

resorce packa nie używam a mój komp to laptop z  banku za 800zł super secret settgins mi nie działają.Jeszcze jakieś pytania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
lefondesin    27

resorce packa nie używam a mój komp to laptop z  banku za 800zł super secret settgins mi nie działają.Jeszcze jakieś pytania?

Nie. Nietypowy problem. Nie oskarżam cię o to ale wygląda jak troll. Seriously, laptop z banku? Może wina sprzętu. Ale ja sobie mogę tak gdybać, a problemu nie rozwiążę. Szkoda, że tylko ja się udzielam w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
xhunter    2

mam 13 lat a mój ojciec jest skąpy myślałem że przynajmniej za 1700zł jakiegoś porządnego kupi a tu bum laptop z banku za osiem stów ale się wykosztował no ale cóż cieszę się że przynajmniej mam własnego kompa kiedyś siedziałem na kompie brata a on się strasznie rządził i to nie jest troll bo jak ktoś ma tu być trollowany to ja mój skin którego sam stworzyłem wygląda jak jakiś żul spod sklepu a nie mówiąc o blokach i mobach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

mam 13 lat a mój ojciec jest skąpy myślałem że przynajmniej za 1700zł jakiegoś porządnego kupi a tu bum laptop z banku za osiem stów ale się wykosztował no ale cóż cieszę się że przynajmniej mam własnego kompa kiedyś siedziałem na kompie brata a on się strasznie rządził i to nie jest troll bo jak ktoś ma tu być trollowany to ja mój skin którego sam stworzyłem wygląda jak jakiś żul spod sklepu a nie mówiąc o blokach i mobach.

Może format komputera i oczyszczenie go z niepotrzebnych rzeczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi