TheDeviantFox 1 Napisano 24 Listopad 2014 Szukam admina na mój serwer. Wymagania: Wiek: 8+ Ortografia: Dobra OGRANIĘTY!!!!! Skype: dodaj lisu9811 Mikrofon DOBRY Znajomosc KOMEND MINECRAFT NIE MUSI BYĆ PREMIUM!!!!!1!!!11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wertos97 4 Napisano 24 Listopad 2014 Ja mogę być???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDeviantFox 1 Napisano 24 Listopad 2014 Ile maż lat? Szukam admina na mój serwer.DEDYK!!!11!!! Wymagania: Wiek: 8+ Ortografia: Dobra OGRANIĘTY!!!!! Skype: dodaj lisu9811 Mikrofon DOBRY Znajomosc KOMEND MINECRAFT NIE MUSI BYĆ PREMIUM!!!!!1!!!11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wertos97 4 Napisano 24 Listopad 2014 4, ale jestem ogarnienty!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDeviantFox 1 Napisano 24 Listopad 2014 Dawaj Skypea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wertos97 4 Napisano 24 Listopad 2014 Ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDeviantFox 1 Napisano 24 Listopad 2014 PSZYJENY!! JESZVZE MOD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wertos97 4 Napisano 24 Listopad 2014 Najlepszy server na swiecie! Free diax! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariella 55 Napisano 8 Grudzień 2014 ile maż lat Ómarłam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PablooS 42 Napisano 9 Grudzień 2014 To się obóć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 9 Grudzień 2014 8+ 8+ 8+ 8+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 9 Grudzień 2014 Nie wierzę że ten temat nie jest ustawiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barte77 0 Napisano 10 Grudzień 2014 ortografia widac że na poziomie 8+ (nie mogę napisac literki "ci" więc nie spam!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tymotylis 5 Napisano 26 Grudzień 2014 ortografia widac że na poziomie 8+ (nie mogę napisac literki "ci" więc nie spam!) A inaczej dlaczego 8+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HyBuild 0 Napisano 20 Marzec 2015 Oluś nie ma z czego. Coś dla autora ;) - a bułge z hlepem tesz moke miedź? [sharedmedia=core:attachments:2002] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tymotylis 5 Napisano 23 Marzec 2015 Dalej przyjmujesz czy się załamałeś psychicznie :P, jak tak to ja chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipiec 2017 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach