Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KrejZi1337

Jak Odkryłeś MINECRAFT'a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest to historia ciekawa lecz długa a nie chcę się rozpisywać

Ten temat jest właśnie od rozpisania się na ten temat wiec nie wiem po co dodałeś post, który niczego nie wnosi.

Ja poznalem Minecrafta po obejrzeniu kilku gameplayow w internecie na you tubie. Pamietam, ze wtedy to byly wersje bardzo wczesnej alfy ale juz wtedy ta produkcja mnie do siebie przyciagnela. I przyciaga do dzisiaj.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicki    1

ja poznałam od koleżanki która mnie w to wciągnęła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xXxArIxXx    1
SantoSubitoViaUSB:Napisałam tak gdyż nie miałam tego dnia czasu i nie mogłam napisać czegoś co by pasowało do tematu.

A więc było to ok. 2 lata temu.Jak zawsze wracałam ponuro ze szkoły.Nagle usłyszałam telefon z mojego plecaka.Dzwoniła moja mama w sprawie prezentu urodzinowego dla mnie (miałam urodziny).Kazała szybko przyjść mi do domu.Weszłam do salonu a moim oczom ukazało się wielkie pudło.Było opakowane w kolorowy papier.Spytałam się czy to dla mnie,nie wierzyłam w to co stało tuż przed moimi oczami.Rozpakowałam i ujrzałam 2 duże pudła.Były to dwie części komputera.W moim pokoju leżały dwa małe pudełeczka.Jedno płaskie i długie a drugie było jak zwykłe pudełko lecz strasznie małe.Odpaliłam komputer i weszłam na YouTube.Szukałam ciekawych kanałów.Nagle widzę jakieś dziwne filmy z miniaturką wcale nie przypominającej Simsów i innych popularnych gier.Było to coś dziwnego.Świat zbudowany z sześcianów.W tytule rzucało się w oczy słowo Minecraft.Zaczęłam googlować (jak to ja mówię) tą grę.Poczytałam o niej i zdecydowałam się na pobranie tej gry.Odrazu mi się spodobała i zaczęłam w to grać
To chyba już koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było 5 lat temu. Byłem u kuzynów. Jeden z nich grał w grę w której każdy robi co chce ... Tak zaczęła się moja przygoda z Minecraftem :D.

Pierwszy raz w Minecrafta zagrałem  6 maja, dodatkowo to dzień moich imienin także mam dwa święta w jednym dniu :D.

Do dziś gram w Minecrafta od 4 lat i kilku miesiency. THE END :D

Edytowane przez MinecraftWorker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...