Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Avivion
Mineorama 2014 - czyli oszukany konwent!
W dniach 12-13 lipca w Nowym Jorku miał się odbyć zlot fanów Minecraft ,będący zabójczo podobny do Mineconu.
Mineorama miała dużą kampanie reklamową przez co na bilety wydane zostało ponad 500 000 dolarów (150 dolarów za bilet)
Kilka dni przed konwentem organizatorzy napisali ,że z powodu różnych problemów data zostanie zmieniona.
2-3 dni później cały konwent został odwołany ,a twórcy zniknęli wraz z pieniędzmi.
Cała sprawa została zgłoszona ,a ludzie ,którzy zapłacili zniecierpliwieni czekają na pieniądze.
Bardzo proszę o wyrozumiałość ,ponieważ więcej informacji nie mogłem znaleźć :(
-
Przez superkocur
Szybko po wydaniu snapshota 14w18a, Mojang wydał kolejną migawkę: 14w18b.
w snapshot'cie naprawione zostały błędy wymienione poniżej:
[Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Creepers float one-eighth of a block above the ground. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Torch not placeable on stained glass [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – When only a Spectator stays near mobs, they don't despawn [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – The bottom texture of non-full blocks is flipped vertically [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – When you kill invisible horse variants, the screen will turn red/black [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – It is possible to change the missing block model [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Pick block on hydrated farmland gives dirt block with invalid data value (missing texture) [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Burning Furnace (Block 62) Has Wrong Inventory Image [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Vines orienting improperly in inside corners [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Rails render from below, but not correctly [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Lapis-Lazuli Ore Pick Block [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Any stone slabs ontop of one another creates a double stone block [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Respawn button does not work if spawnpoint is outside of the worldborder [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Sheep give other color when sheared [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Player takes damage when world border is nearer than 179 blocks [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – redstone overlay gets tinted [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Singleplayer menu: Only one click loads world [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – The worldborder stops the player one block further away from the center in South/East direction [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Unable to create/load new heavily customized world [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Can place blocks outside world border. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – /worldborder missing string: commands.worldborder.setSlowly.success [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Redstone Gives Off No Particles When Being Broken [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Scrollbar in all lists act weird/unresponsively [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Sliders have incorrect values causing world to never be created (java.lang.IllegalArgumentException: n must be positive) [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Minecraft Crashes when setting FixedBiome to Hell [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Lava Oceans setting does not work in Customized world type [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Barrier particles fight for attention [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Crafting wool/clay/glass/dog collars results in the wrong color. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – River Generation Dramatically Increased in Default World-Gen. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
] – Double-clicking server in server list no longer does anything
Oprócz błędów, snapshot wnosi następujące zmiany:
Teraz pistony mogą ruszać Slime Block'ami lepszymi sposobami. Gra osiągnęła wrażliwość (?).
-
Przez LandHere
Nick w grze oraz imię: LandHerePL, Waldemar :)
Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: od Półtoraroku :)
Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: WorldGuard, oraz inne pluginy związane z ochroną terenu itd.
Moje wcześniejsze doświadczenie: Byłem Administratorem na 2 serwerach i Modem :)
Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Jestem NoLifem, więc 5 godzin przynajmniej codziennie to pestka!
Coś o mnie: Jestem Niecierpliwy, lubię wyzwania, trochę leniwy, ale jak przyjdzie co do czego do zrobię wszystko co mam do zrobienia :)
Dodatkowe umiejętności: Rysowanie, Przedmioty Ścisłe (MATEMATYKA,FIZYKA,CHEMIA) :D
Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Potrafię, aczkolwiek muszę naprawić gniazdo do słuchawek bo mam zepsute :)
Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Posiadam Zestaw Słuchawkowy i potrafię go używać, drodzy państwo :3
Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Oznajmiam iż jestem zdrowy na umyśle :)
Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Ten serwer i tak ma wiele fajnych atrakcji, jak na przykład Hide'N'Seek itd, ale moim zdaniem powinno być więcej eventów polegających na budowania, takim czymś rozwijamy czyjeś możliwośći w budowaniu i zarazem się bawimy :)
-