Needpvp 0 Napisano 14 Marzec 2012 uwielbiam grać w coś typu Amnezja lub Silent Hill oraz F.E.A.R. niezła zabawa jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 22 Marzec 2012 Fajny efekt, co prawda wiedziałem co będzie, gdyż jjayjoker (dziad walony olał widzów) to kiedyś pokazywał. Co do pytania: tak, ale nie wtedy gdy jest ciemny wieczór, a ze znajomymi włóczymy się po lesie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 22 Marzec 2012 @edit: sory za doubla... Coś się to forum zaczyna pod względem technicznym walić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xXWodzuPLXx 0 Napisano 28 Marzec 2012 Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InvictusPL 8 Napisano 15 Lipiec 2013 Do***ane, polecam oglądanie okolo 2-3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 15 Lipiec 2013 (edytowane) Jak już odkopali to i ja walnę komenta: Słabe!!!!!111oneoneone Edit:// Wreszcie zachciało mi się rozpisać... Jak dla mnie, to to nie jest ani trochę straszne. Szczególnie, jak ktoś wie, iż to ma go przestraszyć... Edytowane 27 Sierpień 2013 przez Miloszu_xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tiazz 0 Napisano 9 Sierpień 2013 Horrory to dobra sprawa ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 27 Sierpień 2013 smile.jpg i to: blindmaiden.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun3k 0 Napisano 13 Wrzesień 2013 Taak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrysu 1 Napisano 14 Wrzesień 2013 bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianKoks 1 Napisano 29 Wrzesień 2013 LOOL z kad ty to masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 29 Wrzesień 2013 Bardzo lubię się bać, ale nie wiem czemu z każdego horroru, którego obejrzę/zagram, robię sobie jaja. :P Ubóstwiam wręcz Amnesie, a z filmów najlepszy horror który widziałem to Grave Encounters (tylko pierwsza część, w drugiej kontynuują fabułę, ale straszaki zwalili :/). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AstanCraft 2 Napisano 7 Październik 2013 Nie lubię się bać:D Gram w Amnesie, F.E.A.R, ale strasznie się denerwuje jak mi coś wyskoczy nagle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filippexus 0 Napisano 11 Październik 2013 W moim przypadku to tak dziwnie,ale lubię odczuwać strach,że coś złego mi się stanie,to jakoś mnie pobudza, inaczej oceniam świat,dzieki temu czuję,że żyje ;) Wiem to głupie ale na serio tak bywa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach