Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Klik!"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Klik!"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Lubicie się bać?

Rekomendowane odpowiedzi

Pesio    12

O lol, super, nie widziałem jeszcze czegoś takiego, szkoda tylko, że nie znam koreańskiego.

JBC to trzeba przewijać w dół, bo nie powiedziałeś i musiałem kombinować o co chodzi.

Ale jeśli chodzi o straszne, tradycyjne komiksy to polecam to -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Joz    10

Lubię się bać, jak jest się czego.

Straszaki wszelkie na mnie nie działają, może po prostu za dużo w internecie widziałem. Za to filmy takie jak Lśnienie, Alien, Dziecko Rosemary, czy nawet dreszczowce Hitchcocka - tak, one straszą klimatem.

Za to w obecnej chwili prym wiodą straszne gry - począwszy od Silent Hill 2, przez obecne Penumbry i Amnesie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nico    0

heh, ja się nie boję.. W tym momencie nie cwaniakuje, ale nie boję się niczego.. no może oprócz śmierci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Lubie się bać gier typu Left For Dead albo filmów. Gry gdzie się zabija hordy zombie nie są straszne same w sobie ale kiedy się myśli, że zaraz tank wyskoczy i nas zabije to...

PS. to mnie nie przestraszyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
blojayble    2

To zależy. Nie lubię zbytnio takich filmów horrorowatych, historyjek o duchach, psychodelicznych filmików i screamerów. Bardzo za to lubię strach połączony z adrenaliną, jednak gdy wiem że tak naprawdę przeżyję. Ogromny ubaw miałem w Thorpe Park, koło Londynu.

Jazda trwa mniej niż chwilę, za to doznania są niesamowite. Na filmiku tego nie widać, ale z pierwszego rzędu(udało mi się :D) wygląda to "trochę" inaczej. Mimo iż wiemy, że nic się nam niestanie, adrenalina jest ogromna. :D

To też było niezłe.

Niestety, najstraszniejsze w tym wszystkim były kolejki, ale nie górskie, tylko ludzi. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vargein    17

Zacne to było, tylko przydało by się jeszcze jakieś tłumaczenie tekstu żeby zrozumieć o co w tym chodzi.

Ogólnie nie przepadam za straszydłami filmowymi/growymi itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hepe    2

Niezłe i nie lubię się bać jak zobaczyłem ten obrazek to się wystraszyłem ale obrazek nieźle zrobiony jak to mogę powiedzieć oryginalny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Smitek    1
A ty Rabus koreański znasz? :)

[color=#008000]A co ma piernik do wiatraka? <.< //Woozie[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ebazarnik    8
A : to nie jest takie straszne
B : Lubię i nie lubię się bać :
- nie lubię bardzo bardzo krwawych i bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo brutalnych horrorów ( i gier )
- Wolę psychiczne horrory typu : Silent Hill czy Alan Wake ( ten akurat mniej mnie wystraszył )
C : Jak się boję to mam uśmieszek kota z Cheshire ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi