Rabus 3 Napisano 23 Sierpień 2011 Trywialne pytanie, zadam jeszcze raz - Lubicie się bać?Jeśli tak, zapraszam UWAGA! DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACHZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 23 Sierpień 2011 O lol, super, nie widziałem jeszcze czegoś takiego, szkoda tylko, że nie znam koreańskiego. JBC to trzeba przewijać w dół, bo nie powiedziałeś i musiałem kombinować o co chodzi.Ale jeśli chodzi o straszne, tradycyjne komiksy to polecam to -Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarzan 13 Napisano 23 Sierpień 2011 >lubicie się bać?nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 23 Sierpień 2011 Lubię się bać, jak jest się czego. Straszaki wszelkie na mnie nie działają, może po prostu za dużo w internecie widziałem. Za to filmy takie jak Lśnienie, Alien, Dziecko Rosemary, czy nawet dreszczowce Hitchcocka - tak, one straszą klimatem. Za to w obecnej chwili prym wiodą straszne gry - począwszy od Silent Hill 2, przez obecne Penumbry i Amnesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidl9 4 Napisano 23 Sierpień 2011 Ciekawe, pierwszy raz takie coś widzę, ale ani trochę mnie nie przestraszyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MinicraftPoland 0 Napisano 29 Wrzesień 2011 Yy ? 0 strachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marchwin15 0 Napisano 29 Wrzesień 2011 zależy o jaki strach hodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nico 0 Napisano 30 Wrzesień 2011 heh, ja się nie boję.. W tym momencie nie cwaniakuje, ale nie boję się niczego.. no może oprócz śmierci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimashio 12 Napisano 2 Październik 2011 Ciekawy ten komiks... żeby tak jeszcze znać ten język... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 2 Październik 2011 Lubie się bać gier typu Left For Dead albo filmów. Gry gdzie się zabija hordy zombie nie są straszne same w sobie ale kiedy się myśli, że zaraz tank wyskoczy i nas zabije to...PS. to mnie nie przestraszyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blojayble 2 Napisano 17 Listopad 2011 To zależy. Nie lubię zbytnio takich filmów horrorowatych, historyjek o duchach, psychodelicznych filmików i screamerów. Bardzo za to lubię strach połączony z adrenaliną, jednak gdy wiem że tak naprawdę przeżyję. Ogromny ubaw miałem w Thorpe Park, koło Londynu. Jazda trwa mniej niż chwilę, za to doznania są niesamowite. Na filmiku tego nie widać, ale z pierwszego rzędu(udało mi się ) wygląda to "trochę" inaczej. Mimo iż wiemy, że nic się nam niestanie, adrenalina jest ogromna. To też było niezłe.Niestety, najstraszniejsze w tym wszystkim były kolejki, ale nie górskie, tylko ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 19 Listopad 2011 zależy czego no, lubię się bać ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vargein 17 Napisano 21 Listopad 2011 Zacne to było, tylko przydało by się jeszcze jakieś tłumaczenie tekstu żeby zrozumieć o co w tym chodzi.Ogólnie nie przepadam za straszydłami filmowymi/growymi itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WodzuPL 0 Napisano 23 Listopad 2011 Nie kliknę Wiesz, bardzo dużo do tematu wnosisz. Warn :< //zampa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeTii68PL 0 Napisano 25 Listopad 2011 Widziałem,ale super za pierwszym razem to myślałem że z krzesła spadne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Segal 0 Napisano 29 Listopad 2011 Lubię się bać. ^^A ten "komiks" widziałem u JJayJokera. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hepe 2 Napisano 10 Grudzień 2011 Niezłe i nie lubię się bać jak zobaczyłem ten obrazek to się wystraszyłem ale obrazek nieźle zrobiony jak to mogę powiedzieć oryginalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 16 Grudzień 2011 mi raz kiedyś kolega wysłał ten komiks, jeszcze przedtem gdy mi go wysłałeś, po pierwszym obrazku wyłączyłem przeglądarke trzeba przy okazji zaznaczyć, iż, miałem bez włączonego dźwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris07z 0 Napisano 27 Grudzień 2011 Spoko, pewnie znasz to od JJay'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 11 Luty 2012 Widzialem to u CTSG i nie mam zamiaru patrzec drugi raz ;] ...Moze to bylo u JJayJokera xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smitek 1 Napisano 12 Luty 2012 A ty Rabus koreański znasz? [color=#008000]A co ma piernik do wiatraka? <.< //Woozie[/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 24 Luty 2012 A : to nie jest takie straszne B : Lubię i nie lubię się bać : - nie lubię bardzo bardzo krwawych i bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo brutalnych horrorów ( i gier ) - Wolę psychiczne horrory typu : Silent Hill czy Alan Wake ( ten akurat mniej mnie wystraszył ) C : Jak się boję to mam uśmieszek kota z Cheshire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wymek213 0 Napisano 28 Luty 2012 Raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 2 Marzec 2012 OMG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funboyy 0 Napisano 6 Marzec 2012 slabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach