minekacpi 0 Napisano 4 Październik 2014 Wyszedłem na chwile z domu pozbierać drewna i jak wróciłem nie było połowy domu a wyszedłem w nocy.Co się mogło stać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fortex 0 Napisano 4 Październik 2014 To żart czy naprawdę to się stało? Multiplayer czy singleplayer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NSenten2000 13 Napisano 4 Październik 2014 Powodem może być: -Nie wczytanie się chunków -Słaby komputer.Kiedyś też tak miałem na single player że kiedy wyłączyłem i włączyłem świat nie miałem materiałów a budowle które stworzyłem w ostatnim czasie po prostu znikały. -Problemy z serwerem(jeśli multiplayer) -Jeśli multi może jakiś griefer czy cuś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 4 Październik 2014 (edytowane) Ech... Jak masz żelaznego golema w domu to mogły być creeper, jak masz kominek to saplił ci go, jak nie to kłamiesz. Edytowane 4 Październik 2014 przez radyjko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazama5 0 Napisano 16 Październik 2014 Może pożar ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabrysia28W 0 Napisano 27 Styczeń 2015 Jeśli multiplayer, to może ktoś podprowadził pod twój domek Creepera i wybuchnął go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
David_13 0 Napisano 5 Luty 2015 Ale każdy wie że on chciałby żeby ktoś napisał że to Lord Herobrine! Żeby ludzie w niego uwierzylii ! Ale jego niee maaa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubcraft 0 Napisano 7 Luty 2015 (edytowane) Ale każdy wie że on chciałby żeby ktoś napisał że to Lord Herobrine! Żeby ludzie w niego uwierzylii ! Ale jego niee maaa! Był do bety 1.6.Więc nie bójcie się strachliwi i łatwowierni Edytowane 7 Luty 2015 przez kubcraft Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach