Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
unablex

Odwołanie pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

unablex    0
"unablex siedząc na naszym ts-ie oczerniał konkurencyjną"
"nagrywał naszą reakcję zewnętrznym programem ORAZ robił dokładnie to samo w tejże konkurencyjnej sieci nagrywająć ich"

Pozwolę coś się wypowiedzieć do tego co napisał krzycho, pare rzeczy jest wyssane z palca.
Nie oczerniałem nikogo z serwera konkurencji i wogóle nie gadałem na waszym tsie.
Nikogo nie nagrywałem na serwerze konkurencji ale to że na waszym to tak do tego się przyznaję. Ale że na konkurencji to jest kolejne kłamstwo.

I chcę się dowiedzieć dlaczego treść bana była po to by urazić moją godność.

O tą ;]
Dla tych którzy nie są w temacie, unablex siedząc na naszym ts-ie oczerniał konkurencyjną sieć a przy tym nagrywał naszą reakcję zewnętrznym programem ORAZ robił dokładnie to samo w tejże konkurencyjnej sieci nagrywająć ich, ban został nałożony w porozumieniu z moderacją tamtego ts-a, u nich dostał perma, myślałem ze jak dostanie 3 miesiące to już odechce mu się wracać ale najwyraźniej pomyliłem się. (a nie lubię permów na ts-ie bo wiszą całe życie na liście)Zdarzyło się że skasowałem ban listę (zawierającą całe 4 osoby) i przez to anulowałem bana unablexowi ale błąd ten już naprawiłem.Na tej sieci nie ma miejsca dla ludzi twojego pokroju pracujących na dwa fronty. Tak więc pa pa.p.s. Reason zmieniony na normalny ;]-1 Edytowane przez unablex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elros    133

unablex, godność? Akurat Rozumu i Godności Człowieka (RiGC) to Ty nie masz.

Twoje jedyne zajęcie na forach, serwerach i TS to trollowanie, obrażanie i sianie zamętu. W "konkurencyjnej" sieci dostałeś już tyle banów, że to aż przykre. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzycho001    1 037
Popieram przedmówców.
Nie ma odwołania, szukaj kolegów gdzieś indziej.
W sprawie twojego bana zmieniłem zdanie, ustawie perma jak wrócę do domu.
Od siebie dodam ze ty akurat to jesteś poniżej krytyki, naprawdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PyroTeknicx    168

Myślę, że [member='Krzycho001'] jasno dał do zrozumienia, w swojej wypowiedzi, w temacie Twojej prośby o unban, że nie otrzymasz na TeamSpeaku unbana. Poza tym o tym już była rozmowa i jasno z całą ekipą uzgodniliśmy, że zasługujesz na karę za swój występek. Sprawa jest zakończona, więc proszę o nie pisanie kolejnych tematów odnośnie unbana dla Twojej osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzycho001    1 037
A. I słownik ci może do tego bana dorzucić? Poprawnej polszczyzny i gramatyki bo ortografię pilnuje komputer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199

"unablex siedząc na naszym ts-ie oczerniał konkurencyjną"
"nagrywał naszą reakcję zewnętrznym programem ORAZ robił dokładnie to samo w tejże konkurencyjnej sieci nagrywająć ich" Brawo, umiesz cytować ;)

Pozwolę coś się wypowiedzieć do tego co napisał krzycho, pare rzeczy jest wyssane z palca.
Nie oczerniałem nikogo z serwera konkurencji i wogóle nie gadałem na waszym tsie.
Nikogo nie nagrywałem na serwerze konkurencji ale to że na waszym to tak do tego się przyznaję. Ale że na konkurencji to jest kolejne kłamstwo. Nie ważne gdzie nagrywałeś, najważniejsze że my zostaliśmy nagrani bez naszej zgody co jest niezgodne z prawem.

I chcę się dowiedzieć dlaczego treść bana była po to by urazić moją godność.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

już czeka ;]

Tak więc, możesz już wyjść bo dołączasz to sławnego grona

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...