FrxX 0 Napisano 20 Wrzesień 2014 Witam serdecznie , dziś koło godziny 20 dostałem bana za "SpeedMine" co jest oczywiście nieprawdą , nie używam/używałem nigdy takiego czegoś a więc, Kopałem Sobie żelazo miałem lagi kopałem klocki i na raz rozwaliło się ich z 7 , Cała sytułacje widział Moderator , Dostałem Bana, + Serwer chwilami jest tak zlagowany że gdy tepam sie na spawna muszę czekać 2minuty aż odlaguje mi minecrafta. Z mojej strony to wszystko , liczę na Unbana ....................................................................................................................................Pozdrawiam FrxX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 20 Wrzesień 2014 Moderator, o którym mowa to hogohin i on obserwował cały czas to, w jaki sposób kopiesz. Jakby tego nie było mało - zwolniłeś z szybkością kopania wtedy, kiedy zobaczyłeś przed sobą ów moderatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrxX 0 Napisano 20 Wrzesień 2014 (edytowane) Moderator, o którym mowa to hogohin i on obserwował cały czas to, w jaki sposób kopiesz. Jakby tego nie było mało - zwolniłeś z szybkością kopania wtedy, kiedy zobaczyłeś przed sobą ów moderatora. Hah Obserwował mnie? Z tego co widziałem to przyleciał ,stał z 10sekund i dostałem bana więc nie mógł on mnie obserwować "cały czas" Edytowane 20 Wrzesień 2014 przez FrxX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 20 Wrzesień 2014 Cały czas. Moderacja jak i administracja dysponuje narzędziami moderatorskimi, którymi kontroluje działanie serwera i są to między innymi fake'owe komunikaty i takie rzeczy jak niewidzialność - używane w celu dokładniejszego zbadania niektórych spraw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrxX 0 Napisano 21 Wrzesień 2014 Hmmm Moderator wbił na serwer bo zobaczyłem na TAB"ie a gdy się wpisuje komende /v to z tego co wiem Nazwa znika z Tabu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrxX 0 Napisano 27 Wrzesień 2014 Hmmm zrobićie tym coś bo to już ponad tydzień ten temat. ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 27 Wrzesień 2014 Serdecznie przepraszam. W tym tygodniu nie miałem dużo czasu i o tym zapomniałem, spróbuj wejść teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach