Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
FrxX

UnBan

Rekomendowane odpowiedzi

FrxX    0

Witam serdecznie , dziś koło godziny 20 dostałem bana za "SpeedMine" co jest oczywiście nieprawdą , nie używam/używałem nigdy takiego czegoś a więc, Kopałem Sobie żelazo miałem lagi kopałem klocki i na raz rozwaliło się ich z 7 , Cała sytułacje widział Moderator , Dostałem Bana, + Serwer chwilami jest tak zlagowany że gdy tepam sie na spawna muszę czekać 2minuty aż odlaguje mi minecrafta.

Z mojej strony to wszystko , liczę na Unbana

....................................................................................................................................Pozdrawiam FrxX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VentacPL    30

Moderator, o którym mowa to hogohin i on obserwował cały czas to, w jaki sposób kopiesz. Jakby tego nie było mało - zwolniłeś z szybkością kopania wtedy, kiedy zobaczyłeś przed sobą ów moderatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FrxX    0

Moderator, o którym mowa to hogohin i on obserwował cały czas to, w jaki sposób kopiesz. Jakby tego nie było mało - zwolniłeś z szybkością kopania wtedy, kiedy zobaczyłeś przed sobą ów moderatora.

Hah Obserwował mnie? Z tego co widziałem to przyleciał ,stał z 10sekund i dostałem bana więc nie mógł on mnie obserwować "cały czas"

Edytowane przez FrxX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VentacPL    30

Cały czas. Moderacja jak i administracja dysponuje narzędziami moderatorskimi, którymi kontroluje działanie serwera i są to między innymi fake'owe komunikaty i takie rzeczy jak niewidzialność - używane w celu dokładniejszego zbadania niektórych spraw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FrxX    0

Hmmm Moderator wbił na serwer bo zobaczyłem na TAB"ie a gdy się wpisuje komende /v to z tego co wiem Nazwa znika z Tabu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FrxX    0

Hmmm zrobićie  tym coś bo to już ponad tydzień ten temat. .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VentacPL    30

Serdecznie przepraszam. W tym tygodniu nie miałem dużo czasu i o tym zapomniałem, spróbuj wejść teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...