Pepemag 0 Napisano 15 Wrzesień 2014 Sprobowałem singleplayer na 1.8 jednak jak się szybko okazało nie moge zrobić zwykłego płotka z patyków, po prostu się nie enchantuje, pozostaje puste miejsce z okienku gdzie powinien stworzyc się płotek. Drugi błędzik to baner o jakimkolwiek kolorze, po prostu nie da się zrobic mimo dobrego ulożenia w craftboxie właściwych surowców, równiez pozostaje okienko puste, na stronie minecraft.com/idlist zauważyłem znaki zapytania przy banerach. Jak jest u was ? Jeśli chodzi o stojak na zbroję i królika jak i o jego skórę to ok, reszty jeszcze nie zbadałem, gram na survivalu w singlu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 15 Wrzesień 2014 Receptura płotku się zmieniła kolego :> Co do baneru musisz użyć tego samego koloru wełny/barwnika inaczej nic nie wyjdzie. Wersja 1.8 jest w 100% wolna od błędów :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepemag 0 Napisano 15 Wrzesień 2014 otóż to, robie dokładnie tak jak byc powinno i nadal nic, plotek z patykówZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. a banner z jednokolorowego barwnika z czerwonych kwiatów Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. do tego jeden patyk na dole więc o co ho? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepemag 0 Napisano 15 Wrzesień 2014 moje screeny banner Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. i płotek Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franiu 41 Napisano 15 Wrzesień 2014 Płotka już się tak nie craftuje mój drogi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 15 Wrzesień 2014 Polecam: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. i Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Ciesz się wolną od bugów wersją 1.8! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepemag 0 Napisano 15 Wrzesień 2014 omg... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 1 Październik 2014 Proponuje ci reinstal Minecrafta |||WAŻNE|| zanim to zrobisz podaj mi Nazwe twojego lanschera ;) Pomogłem? GG: 51148085 Forum: PW FaceBook (Niedlugo) NAWET NIE PRZECZYTAŁEŚ TEMATU! A w szczególności postów które wyjaśniły już wszystkie kłopoty. Problemów w gameplayu nie rozwiązję się za pomocą zmiany lauchera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach