Sahe 17 Napisano 10 Wrzesień 2014 1. Akrostych o zacnym tytule "(Nie)barokowy seks" Sensualność ruchów zmysły porusza, Lapidarność myśli niezwykle wzrusza, Usta jak krew czynami spieniona, Twarz żądzą zemsty przepełniona. Będziesz Niobe swych myśli kamieniem Udławisz bardzo się innych cierpieniem Rzeka Twych czynów niczym Styks płynie Na Śmierci Dolinie, w pełnej krasie winie. Utop się w kropli bezwładności Twych myśli. ! - 18 2. Modlitwa - "Grzech" Co jest grzechem świata? Nie ma grzechu. To Wy sprawiacie, że grzech istnieje. Kiedy działacie zgodnie ze zwyczajami swej zepsutej natury. W niej tkwi grzech. Wierz w cudze. Wzywaj na daremno. Nie święć. Nie czcij. Zabij. Cudzołóż. Kradnij. Skłam. Zgwałć. Zwierciadle świata. Aniele zła. Błogosławiony twój obraz. Pod twój wpływ. Oddaję się. Nadziejo moja. Która zabijasz mnie co dnia. Kreuj rzeczywistość. Immanentnie wiąż moje myśli. Niczym łańcuch niezgody między mną, a Nim. Bez skaz twe oblicze. Amen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elros 133 Napisano 10 Wrzesień 2014 Grafomania. Trochę to mdłe i bez przekazu. Chociaż treś pasuje do tego obrzydliwego awataru ;_; Pomijając już fakt, że 80% czytelników nie zrozumie trudnych słów xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 10 Wrzesień 2014 Niestety nie mogę się zgodzić z tą opinią (a przynajmniej jej częścią), ale dzięki za wyrażenie swojego zdania :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 10 Wrzesień 2014 ...schizofrenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 10 Wrzesień 2014 Chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 17 Październik 2014 Miała sukienkę.Podartą i brudną.Jak myśl śpiąca w świadomości.Zgrabną i złudną.Jak naiwność świecąca w oku.Brzydką i wstrętną.Jak szczerość płynąca z ust.Przeklętą i pustą.Jak "ó" w słowie "Bóg".Dlaczego podobną sukienkę w sobie noszę?Miała sukienkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach