Natrixy 0 Napisano 29 Sierpień 2014 dostałam bana za multi konto choć mam minecrafta premium proszę odkręć to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dinekkk 0 Napisano 29 Sierpień 2014 Przepraszam ze sie wtrace ale,czy przypadkiem nie grasz z kimś z rodziny na tym samym adresie ip? Wytapane za pomocą Dinekkk's iPhone ( TapaTalk ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natrixy 0 Napisano 29 Sierpień 2014 tak gram z siostrą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dinekkk 0 Napisano 29 Sierpień 2014 Wlasnie dlatego plugin na logowanie wykrył ze w tym samym czasie na serwerze przebywają 2 lub wiecej osób, z twojego ip, powinnaś dostać unbana. Ale takie rzeczy powinnaś od razu zgłaszać administracji, tyle z mojej strony ;) Wytapane za pomocą Dinekkk's iPhone ( TapaTalk ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 29 Sierpień 2014 Podaj mi nick Twojej siostry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natrixy 0 Napisano 29 Sierpień 2014 pkp73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 29 Sierpień 2014 Unban. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach