- Damian - 1 Napisano 24 Sierpień 2014 Witam. Ostatnio nie bywałem za często na serwerze z powodu spraw rodzinych/osobistych i teraz próbowałem wejść na serwer to nie mogę. Pojawia się jakiś serwer z 5000 tysiącami slotów :) Nie mogę wbić. Czym jest to spowodowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 24 Sierpień 2014 A pojawia się przy próbie wejścia jakiś komunikat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlancikPL 1 Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Witam też nie mogę się zalogować dzisiaj od rana pojawia się komunikat że upłynął limit czasu nie aktualne udało się ale nie wiem co było :) Edytowane 24 Sierpień 2014 przez BlancikPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BukkitSmerf 9 Napisano 24 Sierpień 2014 Coś padło z bazą danych od prism... a że mnie nie bylo ;/ to czekało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
- Damian - 1 Napisano 24 Sierpień 2014 Naprawiłaś już? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BukkitSmerf 9 Napisano 24 Sierpień 2014 nie bylo co naprawiać, wystraczyło server zrestartować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach