Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
marekf

[Solved]rejestracja na minecraft.net

Pytanie

marekf    0

Witam wszystkich

Chciałem kupić kod na minecraft.net więc najpierw musiałem się zarejestrować. Po podaniu emaila i hasła pojawiło się: validate email.

i tekst, że otrzymam na email wiadomość do dalszej weryfikacji. Czy to standard ? I jak długo należy czekać. Jak z dalszym kupnem gift codu czy również są problemy ?

Słyszałem o lewych kodach na allegro, a czy kod za 89,90 jest orginalny ?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

z góry dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Redux    168

Sprawdź, czy masz opcję wysłania wiadomości ponownie i upewnij się, że podałeś prawidłowy adres e-mail.

Zajrzyj tutaj:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Dinekkk    0
Nie kupuj giftcodow na allegro! NIGDY! Większość z nich to oszuści przekonałem sie na własnej skórze. Wysłali Ci na maila link aktywacyjny musisz go kliknąć żeby aktywować konto ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Redux    168

99,5% pozytywnych komentarzy, ocena 5.0, 70k punktów, konto firmowe... Nie sądzę, by był to jakiś kanciarz ;)

Mail powinien przyjść w krótką chwilę, sprawdź czy wiadomość nie wylądowała w folderze "Spam". Po aktywacji możesz już kupić klucz i aktywować go na tej stronie:

@up [member=Dinekkk]: Jak ktoś jest naiwny i kupuje klucz za pół ceny od niezaufanego sprzedawcy to niech się nie dziwi, że jest robiony w balona. Tu masz rozsądną cenę i dobrą opinię o sprzedawcy, może bezpiecznie zakupić ten klucz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
marekf    0

na email z minecraft.net czekam 2 dzień, to chyba długo jak na weryfikację ? Oglądałem i nie ma nic nawet w spamie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
marekf    0
Dzięki wszystkim,napisałem do mojang i podesłali mi @

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...