Tarzan 13 Napisano 20 Sierpień 2011 Witajcie, nazywam się Tarzan. Zostałem właśnie wyrzucony z [Ciach].Interesuje się Webmasteringiem (XHTML/CSS/JS), a Webdesignem już mniej niż kiedyś.Co do Minecrafta to zacząłem grać na Classicu od przełomu Indev/Infdev, a pierwszy raz w Survival chyba w Alphie 1.4. (wtedy kiedy był ten tydzień darmowy)Słucham rapu tj. Wu-Tang Clan, Nas, Smif-N-Wessun, AZ, Gang Starr, Kool G Rap itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 21 Sierpień 2011 Witamy, za cóż ban poleciał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarzan 13 Napisano 21 Sierpień 2011 słyszałem, że nobuilder ukradł tą skórkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 21 Sierpień 2011 To aż taka cenzura tam panuje? Huh, myślałem że Adshi ma więcej klasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wirtualnosc 0 Napisano 21 Sierpień 2011 Huh, Tarzan? Czy ja czasem nie pamiętam Cię z Chaty? Pamiętam, że tam pierwszy perm jaki poleciał to właśnie osoba o nicku Tarzan go dostała...W każdym bądź razie, witamy na pokładzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 21 Sierpień 2011 Ktoś kiedyś powiedział, że Adshi to komunista. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarzan 13 Napisano 21 Sierpień 2011 tak, Chata Górnika, a wcześniej Pivot.Boo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 21 Sierpień 2011 Hai. Niezbyt kojarzę cię z Chaty (pewnie dlatego, że dostałeś perma), ale z PBP owszem.Najpewniej też będę mieć niedługo bana za głoszenie prawdy, jakież to dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 21 Sierpień 2011 Ktoś kiedyś powiedział, że Adshi to komunista.A mógł zabić!tak, Chata Górnika, a wcześniej Pivot.BooTeż coś mi się tak kojarzyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 23 Sierpień 2011 Z CG cię nie pamiętam, pewnie dlatego, że miałeś zaszczyt dostać pierwszy na forum bana. Jednak kojarzę cię z PBP. Witaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wirtualnosc 0 Napisano 23 Sierpień 2011 Niezupełnie kubasi, pierwszego bana miał chyba KonX, Tarzan dopiero dostał pierwszego perm bana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach