kondziu156 0 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) [background=transparent]Nick: kondziu156 (premium)[/background][background=transparent]Wiek: 13lat[/background][background=transparent]Doświadczenie: Mam duże doświadczenie w bukkicie, miałem technika na trzech serwerach z czego jeden 100 slotowy. Znam także podstawy Javy, HTML, CSS i trochę PHP. Tworzenie skryptów w Skript nie jest mi obce[/background][background=transparent]Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket)[/background]: Trudno byłoby wymienić wszystkie bo są ich tysiące, ale postaram się wymienić te podstawowe na końcu[background=transparent]Dlaczego ja?: Umiem pracować w grupie, jestem pracowity i sprawiedliwy, mam spore doświadczenie, a także umiejętność pisania skryptów. Jestem lubiany na serwerze i znam ortografie.[/background]Mikro i ts3 ?: Mikrofon i TS3 posiadam (w trakcie mutacji)Ilość wolnego czasu dziennie: w Wakacje 24/7, potem 2-3h (w nagłych wypadkach więcej)[spoiler] Essentials - Podstawowe komendy, a także czat i rangiPermissionsEX - Pozwala na tworzenie rang i nadania permisjiWorldEdit - Edytor świataWorldGuard - Tworzenie Cuboidów, nadawanie flagWorldBorder - Nadanie granicy świataSkript - Tworzenie skryptówSRM - Sprzedawanie / Wynajmowanie regionów za pomocą tabliczek i komendCommander - Nadawanie komend do przyciskówFactions - FrakcjebPermissions - podobne do PermissionsEXCitizens - Tworzenie NPCQuester - Nadanie NPC questówmChat - Zarzadzanie chatemMultiverse - Zarzadzanie światamixAuth / AuthMe - RejestracjeCommandBook - Podstawowe komendymyCommand - Tworzenie własnych komendSkins - Automatyczne budowanie posągówVoxelSniper - Edytor ŚwiataFalseBook - Bramy, mosty itp.Colored Signs - Kolorowe tabliczkiHoloApi - HologramyAZRank - Ułatwione Zmienianie rangNoCheat+ / AntiCheat - Plugin wykrywający cheaterówChestShop - SklepyVault - EkonomiaiConomy - Ekonomia na serwerzeJobs - Prace na serwerzei wiele więcej... (trudno mi wymienić po prostu, gdy już piszę się własne pluginy czy skrypty można ich wymieniać dosłownie nieskończoność)[/spoiler]INFORMACJA: 16.08 Wyjeżdżam i wracam dopiero 26.08 Liczę na rozpatrzenie podania.Będę starał się zaglądać do podania w wymiarę możliwości Edytowane 6 Wrzesień 2014 przez kondziu156 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondziu156 0 Napisano 26 Sierpień 2014 @REF Jestem już w polsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondziu156 0 Napisano 30 Sierpień 2014 (edytowane) @RefMoże admin się wypowie tu na forum ? :B Edytowane 7 Wrzesień 2014 przez kondziu156 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 30 Sierpień 2014 Poczekaj cierpliwie, w najbliższym czasie dostaniesz odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondziu156 0 Napisano 7 Wrzesień 2014 Poczekaj cierpliwie, w najbliższym czasie dostaniesz odpowiedźKtoś wogule tym się interesuje? Minął prawie miesiąc, i nic! Jakaś odpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuomi 0 Napisano 12 Wrzesień 2014 Żal ja też tak miałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondziu156 0 Napisano 14 Wrzesień 2014 Dobra, minął miesiąc... maskakra.Odpowie ktoś?!To jest chore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 14 Wrzesień 2014 Jeżeli Cię uszczęśliwie - podanie odrzucone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach