Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nie wiem czy link zadziała bo skopiowałem go ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nie wiem czy link zadziała bo skopiowałem go ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
xSnax

Shadery

Rekomendowane odpowiedzi

xSnax    0
Siemka ziomeczki od dłuższego czasu szukam Shadera który jest przedstawiony w linku ale do tego czasu nie znalazłem, gdy by ktoś wiedział co to za Shader lub znał inny ale podobny to proszę o informacje na dole. Pozdro

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Nie wiem czy link zadziała bo skopiowałem go na telefonie ponieważ komputer składam i nie będe go miał jeszcze z pare dni.
Oglądajcie od 12:03 jest już dzień więc bardziej dostrzygniecie wygląd Shadera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xSnax    0
Niestety jak napisałem nie mam komputera ponieważ informatyk go jeszcze składa więc niestety nie mam jak ten shader sprawdzić, gdy by ktoś wiedział co to za shader na filmiku to prosze pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Gerluk
      Gdy wchodzę na jakiś serwer mając włączone shadery mój ekran zaczyna mrugać na czarno a po chwili staje się cały czarny. W konsoli cały czas pojawia się log GL error 0x0502: Invalid operation at pre-final. Raczej nie jest to wina wydajności gdyż próbowałem również z wersją Lite, a mój komputer ma Intel Core i5-7600, GTX 1060 3GB i 8 GB RAM. Chodzi konkretnie o Sildur's Vibrant Shaders v.1.163. O co chodzi? Da się to naprawić?
      Wersja MC: 1.12.2
      Wersja OptiFine: 1.12.2 HD U C6
    • Przez Sqvbi
      No czesc, mam taki problem z shaderami. Zainstalowalem optifine wrzóciłem normalnie shadery do folderu, odpalilem i dzieje sie to co widzicie na zdjęciu. Pomocy:|
      wersja mc 1.11
    • Przez Roberuto
      Po pierwsze: orientuje się ktoś czy są jakieś mody albo shadery zaciemniające noc w Minecraft? Chodzi mi o to by w nocy bez pochodni nie było nic widać, co najwyżej tylko w najbliższym otoczeniu (do 1 chunka), a w tej chwili właściwie widać wszystko (do 16 chunków, jak mam ustawione), różnica z dniem jest taka, że kolory są przygaszone i niebo jest czarne. W jaskiniach też wszystko widać, a życzyłbym sobie by było totalnie ciemno, jak w prawdziwym świecie.
      Po drugie: czy można coś zrobić z wodą by dała radę opływać słupki, spływać po schodach, przepływać pod pół-blokami (płytami) oraz by przepływała przez trawę i liście drzew, czyli by ich nie niszczyła?
    • Przez PatrixoneQ
      Kiedy odpalam Minecrafta (Paczka Modów, 1.6.4) z shaderami, gra się włącza, i po chwili się zamyka i wyskakuje error w launcherze. Wszystkie sterowniki mam aktualne.

Liczę na to, że ktoś mi odpowie...

ERROR:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
  • Dodaj nową pozycję...