pepek112 25 Napisano 13 Lipiec 2014 //g -h stone y^2-x^3-z^3 //g -h stone z+x^2+y^2 //g -h stone (z2)^2+x^2+(5y4-sqrt(abs(x)))^20.6 //g -h stone z+x^3 i //g -h stone x+z^3 //g -h stone y-abs(x)-abs(z) //g -h stone y+abs(x)+abs(z) //g -h stone abs(x)+abs(z)-1 //g -h stone abs(x)+abs(z)-y^2 //g -h stone abs(x)+abs(z)-y^0.5 Reszta SS Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NerevarDZN 19 Napisano 13 Lipiec 2014 Kurde ja się tylko o Torusa spytałem, a posypało się takie domino :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepek112 25 Napisano 13 Lipiec 2014 Oj tam oj tam :D Niezla zabawa byla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neksiu 3 Napisano 16 Lipiec 2014 nie wątpie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PyroTeknicx 168 Napisano 16 Lipiec 2014 Ja Pepek byłem pod wrażeniem, a w szczególności, że wszystko można robić za pomocą kilku komend. :) Chociaż to nie takie proste jak się może wydawać już po samym algorytmie na jedną bryłę widać, że trzeba być w tym obeznany. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach