Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2 dni temu kiedy wgrywałem około 31 modów nic się nie działo. Dziś pierwszy raz ten problem wystąpił. Z góry dziękuję za każdą pomoc :) Jeśli zły dział - Proszę o prz..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2 dni temu kiedy wgrywałem około 31 modów nic się nie działo. Dziś pierwszy raz ten problem wystąpił. Z góry dziękuję za każdą pomoc :) Jeśli zły dział - Proszę o prz..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Marti_

[Solved]Problem z modyfikacją na serwerze.

Pytanie

Marti_    0

Cześć!

Ostatnio wgrywałem na serwer flan's moda. Gdy wchodzę na serwer, pokazuje mi się takie coś:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

2 dni temu kiedy wgrywałem około 31 modów nic się nie działo. Dziś pierwszy raz ten problem wystąpił.

Z góry dziękuję za każdą pomoc :)

Jeśli zły dział - Proszę o przeniesienie do właściwego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Marti_    0

Wszystko już działa. Pomieszały się id. Zresetowałem całe .minecraft i teraz działa. Dziękuję za waszą pomoc, temat do zamknięcia. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
bartexerBX    11

Podaj jakie paczki wgrałeś, jaka wersja flans moda i upewnij się że masz wszystkie paczki z servera wgrane na singla. Ja tam gram z kolegami i zazwyczaj było to spowodowane złą wersją flans moda i brakującymi paczkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...