Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Prex

SERW

Rekomendowane odpowiedzi

Prex    0

Odcinek ze serwa , oceńcie tym razem bardziej uważniej oglądałem film i wyciąłem kilka nudnych scen :)

Oceńcie go teraz :D

Link:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Dziecko, wyłącz Caps Locka oraz zmień rozmiar czcionki na normalny, bo to aż w oczy kłuje!

I co to znaczy "Bardziej uważniej" i "ze serwa"?

Edytowane przez KristoforoH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Prex    0

aha sorki , a jeśli chodzi o filmik to jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176
*kaszel**kaszel**kaszel*złośnicy*kaszel**kaszel* ;)

Tak z cielawości, obejrzałeś, czy obejrzysz dopiero jak poprawi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Ma poprawić pierwszy post. A filmiku nawet nie muszę oglądać, żeby dowiedzieć się jaki jest beznadziejny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Prex    0

Ja piernicze ... stary jeśli ci coś nie pasuje to nie pisz ja potrzebuje obiektywnej recenzji a nie wypocin dziesięciolatka ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176

Ja piernicze ... stary jeśli ci coś nie pasuje to nie pisz ja potrzebuje obiektywnej recenzji a nie wypocin dziesięciolatka ...

Poczułem się jakbyś to powiedział, nie napisał XD
Ale ma trochę racji, temat sam w sobie zwraca uwagę na pierwszy post, nie trzeba dodatkowego zwracania uwagi, chyba że na link. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76

Dostałem prośbę od ludzkości, żebym Ci to napisał:

Skończ. Nagrywać.

Teraz. .

Poziom głosu (szczególnie kolegi), sposób wysławiania, ciekawość treści, oryginalność i ogólny poziom filmu są na zerowym poziomie.

Od strony moderacyjnej: masz ZAKAZ tworzenia nowych tematów. Masz założyć jeden zbiorczy w dziale twórczość, minecraft (dostęp chyba od 10 postów). Tam możesz wrzucać filmiki. Aktualne tematy (oprócz tego) będą usunięte, bo zawalają forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Chcesz obiektywnej oceny? (Wow, skąd Ty znasz takie słowa?) Masz ją u góry, podpisuję się obiema rękami, stopami i piórem w ustach. Dodam też od siebie, że bardzo denerwujące są te przejścia pomiędzy scenami i intro z sampla Adobe. Zresztą po Twoim głosie nie spodziewam się byś miał więcej niż te już wspomniane 10 lat.

Edytowane przez KristoforoH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Prex    0

Ale ja prosiłem o tylko 2 słowa , czyli jeśli wam się nie podoba to konkretnie co ? Mimo waszych komentarzy , wiem że was to zdziwi , ale ani pingwin ani bohater ludu nie zniechęci mnie do nagrywania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

@Up "Bohater ludu" Ci wytłumaczył co nam się nie podoba. Możesz sobie dalej to coś nagrywać, ale wyjaśnij mi, po co, jeśli i tak nikt o zdrowych zmysłach tego nie ogląda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176

i tak nikt o zdrowych zmysłach tego nie ogląda

… <-- Bardzo wymowny wielokropek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176
Tego konkretnie nie oglądałem, no ale wcześniej nie miałem czego się czepić.

...

Mam specyficzny gust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

AŻ SOBIE COŚ NAPISZĘ :D

Chłopcze drogi... ile masz lat?

No bo wiesz jest taka fajna rzecz, że do nagrywania potrzeba DYKCJI (której nie posiadasz)

To było po pierwsze.

Po drugie to jest minikraft. Chcesz aby przynajmiej w 5% ludzie cie szanowali i MOŻE oglądali? NIE NAGRYWAJ MINECRAFTA bo jest to juz syf który jest WSZĘDZIE wiec jak nagrasz wow minikrafta to nikogo tym nie przyciagniesz.

To bylo po drugie. Tak.

Po trzecie: Jak ludzie ci piszą, że jesteś słaby to znaczy, że coś się im w tobie nie podoba więc powinnieneś coś zmienić. tak? :)

Podsumowując: Dorośnij fizycznie i psychicznie, pograj w normalne gry a nie w minikrafta i czytaj komentarze "hejteruf" z uwagą...

Pozdrawiam

(Aż nasuwa mi się na język krzyknąć PROSZĘ PAŃSTWA PROSZĘ SPOJRZEĆ KOLEJNY NIC NIE ZNACZĄCY "JUTUBER")

Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...