Kamill 40 Napisano 20 Czerwiec 2014 Właśnie, da się jakoś wyczyścić głosy ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 20 Czerwiec 2014 :) Manipulacja godna Tuska. Ale nic się nie stało, spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 20 Czerwiec 2014 Jak spojrzałem na tą ankietę to pierwsza myśle: "Czyżbym tylko ja na to wpadł? O.O" Zapasowy admin zawsze się przyda, od tak jakby Rabusowi odcięli internet na zawsze tydzień lub dwa... ;) W skrócie, nie wiemy co będzie jutro. Qrde Futro -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 20 Czerwiec 2014 Wiemy bo rabus ma takie sprytne urządzenie jakim jest telefon o może powiadomić osoby funkcyjne o zaistniałej sytuacji. Poza tym jest nie tylko on, jest Chormon, Atexor... :[ oni nie gryzą i też mogą pomóc w razie problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 20 Czerwiec 2014 Ok, wiem że Moderatorzy też pomogą ale weźmy np. sytuacje że nagle psuje się wygląd forum a rabusa nie ma. Moderacja w takich przypadkach nie pomoże ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 20 Czerwiec 2014 Krzycho skąd ta pewność, że nie gryzę? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 20 Czerwiec 2014 Krzycho dostał admina. Zamykam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Wiemy bo rabus ma takie sprytne urządzenie jakim jest telefon o może powiadomić osoby funkcyjne o zaistniałej sytuacji. Poza tym jest nie tylko on, jest Chormon, Atexor... :[ oni nie gryzą i też mogą pomóc w razie problemu. A jeżelispuszczą Rabusowi bombę EMP który unieszkodliwi mu wszystkie urządzenia elektroniczne? To nikogo nie powiadomi. Chyba że osobiście :} @up lol :D Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez radyjko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach