Kamill 40 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Zmieniłem ankiete, głosujcie :) Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez Kamill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 20 Czerwiec 2014 Uh, ja nie chce xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 20 Czerwiec 2014 Człowieku! Bez Ciebie ta sieć długo nie pożyje! Nie rób nam tego : < Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamGrzegorz 77 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) ja się pod tym nie podpisuje lol. //edit sewek też nie lol. Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez AdamGrzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 20 Czerwiec 2014 nie pierwszy i nie ostatni raz widze takie cos, nie przejdzie :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 20 Czerwiec 2014 Wtedy sytuacje były prawdopodobnie lepsze, teraz przechodzimy prawdziwy kryzys i czas się tym zając. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Wtedy sytuacje były prawdopodobnie lepsze, teraz przechodzimy prawdziwy kryzys i czas się tym zając. Jest z nami od:31 mar 2014 Nic więcej mi nie potrzeba Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez affib's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamGrzegorz 77 Napisano 20 Czerwiec 2014 @up Chodzi Ci o to że Kamill zarejestrował się 31 marca? Błędnie rozumujesz... On jest dużo wcześniej zarejestrowany, to jego drugie konto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 20 Czerwiec 2014 Moje drugie konto jest zarejestrowane od 4 grudnia 2013 więc wiem kiedy było lepiej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 20 Czerwiec 2014 Moje drugie konto jest zarejestrowane od 4 grudnia 2013 więc wiem kiedy było lepiej ;) duża różnica Aż sprawdziłem i wygląda na to, że chodziło o 2012...//miloszu_xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 20 Czerwiec 2014 Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Przepraszam ale tarzałem się ze śmiechu parę minut XD Człowieku jak chcesz mówić właścicielowi sieci kto ma być jej szefem XD To jest tak....głupie że nawet nie oddam głosu, ktoś tu wstał chyba lewą nogą i uderzył głową o półkę. 2013 o jeeee jesteś prawdziwą starą gwardią. Co z tego że są tu ludzie z 2011. Zamknij temat, przeproś i nie wygłupiaj się ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 20 Czerwiec 2014 Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Przepraszam ale tarzałem się ze śmiechu parę minut XD Człowieku jak chcesz mówić właścicielowi sieci kto ma być jej szefem XD To jest tak....głupie że nawet nie oddam głosu, ktoś tu wstał chyba lewą nogą i uderzył głową o półkę. 2013 o jeeee jesteś prawdziwą starą gwardią. Co z tego że są tu ludzie z 2011. Zamknij temat, przeproś i nie wygłupiaj się ;] Tak naprawdę to ja tu jestem właścicielem, ale ciiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 20 Czerwiec 2014 Jak ja Rabusowi zgłosiłem killbota na Freebuild, to pół godziny czekałem aż się odezwie i do dziś serw nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 20 Czerwiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) @up oszczędzać cepvep ????????????? Сохранить cepвep Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez affib's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Oczywiscie, ze matejss Rabus! No jak tak można head admina wyrzucac z jego wlasnej zarejestrowanej firmy! Wstyd! Wstyd! ...btw "Wtedy sytuacje były prawdopodobnie lepsze, teraz przechodzimy prawdziwy kryzys i czas się tym zając." MOŻE DLATEGO, PONIEWAŻ WTEDY ZACZĄŁ SIĘ BUM NA MINIKRAFTA A TERAZ GRAJA W NIEGO TYLKO DZIECI? :) @aff Sohraniy serwer Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez matejss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 20 Czerwiec 2014 Te, robaczku, zdajesz sobie sprawę, że to moje forum, right? :) Że to ja pracowałem na nie x lat, że to ja je pozycjonowałem i męczyłem się z 3 ekipami które robiły mi tu burdel? Nie jeden z was wysiadłby psychicznie po pierwszej takiej akcji, więc ze zmianą głównego admina zchilluj. Śmiało, załóż swój serwis, twórz go 3 lata, wpadne do Ciebie i zaproponuje wymianę na lepszego admina ;) Tak czy tak, odnosząc się do sytuacji - informowałem KAŻDEGO że przez kolejne pare tygodni będę się uczył na test ios (który swoją drogą zdałem podobno, witaj świecie programowania iOS <3), a popierają Cię 3 osoby - czyli ty, który masz ogromne aspiracje na przejęcie serwera FB, nad którym pracuje już teraz smerfa (dzisiaj przeglądała backupy i robiła porządek), i sewek i grzegorz, którzy od paru tygodni codziennie do mnie piszą, czasem aż zbyt namolnie. A sam fakt, że coś takiego podnosi osoba która na forum jest od marca, jest delikatnie mówiąc śmieszny. :) Zostawie do wieczora wątek otwarty, a sam fakt, że aktywny jako tako jestem potwierdzą Ci co przychodzą do mnie na spotkania które ustaliliśmy jakiś czas temu. Z mojej strony eot, możecie dyskutować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamGrzegorz 77 Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) sewek i grzegorz, którzy od paru tygodni codziennie do mnie piszą, czasem aż zbyt namolnie. Panie rabusu, to, że pisze zwyczajne "Dzień dobry" nie oznacza że coś od Ciebie chce. Czy normalnie zachowywałeś się wrzeszcząc na mnie i wulgarnie się odzywając? Zastanów się proszę... Pozdrawiam. //edit Wszystko wyjaśnione na skype :) Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez AdamGrzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 20 Czerwiec 2014 Panie rabusu, to, że pisze zwyczajne "Dzień dobry" nie oznacza że coś od Ciebie chce. Czy normalnie zachowywałeś się wrzeszcząc na mnie i wulgarnie się odzywając? Zastanów się proszę... Pozdrawiam. spoks w sensie nie, już sobie wyjaśniliśmy przed chwilą sytuacje na skypie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 20 Czerwiec 2014 @affib's miało być "ratujmy serwer" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 20 Czerwiec 2014 Zamach stanu udaremniony. Ave ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 20 Czerwiec 2014 Bez względu na to kto jest head adminem, zapasowy i tak by się przydał. ... Prawda...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 20 Czerwiec 2014 You know nothing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 20 Czerwiec 2014 Ja man takie pyramid czysto techniczne, czy zmieniles tylko zapytanie w ankiecie czy stworzyles how's? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 20 Czerwiec 2014 Ja man takie pyramid czysto techniczne, czy zmieniles tylko zapytanie w ankiecie czy stworzyles how's? haha, właśnie głosy na mnie przeszły na "tak", a głosy na castro przeszły na 'nie" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach