Ziarczysław 0 Napisano 15 Czerwiec 2014 Proszę o pomoc Kiedy włanczałem Minecrafta zyczu to nie chciał się włączyć usunąłem go z komputera chciałem zgrać ze strony i zainstalować jeszcze raz a na dole jak się pobiera wyświetliła się biała kartka i nic w niej nie było zaktualizowałem jave bo myslełem że to java świruje ale nie PROSZĘ O POMOC PROSZĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 15 Czerwiec 2014 Proszę, oto link który znalazłem specjalnie dla ciebie! On wybawi cię ze wszystkich problemów z MC! ---> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. :) Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziarczysław 0 Napisano 15 Czerwiec 2014 (edytowane) Proszę, oto link który znalazłem specjalnie dla ciebie! On wybawi cię ze wszystkich problemów z MC! ---> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. :) Powodzenia! Nie mam pieniędzy na premium normalny minecraft nie chce mi sie włączać to wątpie ze sie ten odpali mam proble odnosnie minecraft i proszę o pomoc Edytowane 15 Czerwiec 2014 przez Ziarczysław Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamGrzegorz 77 Napisano 15 Czerwiec 2014 Nie wątp. Minecraft by zyczu, robiony jest przez jakiegoś randomowego typka. A oryginalny launcher, który dostaniesz po kupnie gry, jest od autorów gry. Dlatego na 100% Ci zadziała. A jak nie masz pieniędzy, to nie graj w minecraft! PROSTE JAK BUT! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matuselo320 0 Napisano 23 Lipiec 2014 (edytowane) Podobna "minecraft zyczu" ma wirusa Edytowane 23 Lipiec 2014 przez matuselo320 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach