Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Wirtualnosc

Dum! Zgadnijcie, kto to?

Rekomendowane odpowiedzi

Wirtualnosc    0

Niektórzy (głównie osoby z CG) mnie pewnie kojarzą... No ale od początku.

Jestem Szymon, mam 17 lat, interesuję się głównie tworzeniem gier. Na scenie jestem znany ze stworzenia Chaty Górnika, niegdyś najstarszego forum (ale nie pierwszego ;)) o Minecrafcie. Niedawno obchodziło swoje półtoraroczne urodziny, ale 3 dni temu postanowiłem jednak je zamknąć, między innymi z powodu słabej popularności, mojego lenistwa i paru innych powodów, w które nie chcę wchodzić. W Minecrafta gram ponad 2 lata (od 29 czerwca 2009 roku, wersja 0.0.21a_01), istniał wtedy tylko Minecraft Classic który jeszcze nie miał nawet dźwięków.

Czemu akurat to forum? Nie jest to masówka jak [Ciach], czuję się tu lepiej niż na [Ciach] a z minecrafci mam złe wspomnienia. Rozmawiałem trochę z rabusiem, jest naprawdę miłą osobą :) Życzę mu powodzenia w dalszym rozwoju portalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss

yay wirt! witaj wsrod swoich :3 (OTWIERAJ CHATE)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zampa2    35

Zgaduję, że to wirt.

Witamy w naszym nowym domu, generale poruczniku Wirt. Mam nadzieję, że już knujesz złowieszczy plan zamachu stanu i stworzenie kolejnego najlepszego i niekoniecznie największego forum o frytkach z bekonem majnkrafcie, by stamtąd prowadzić działania wojenne mające na celu przejęcie władzy nad światem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Joz    10

Damn, jesteś jedną z niewielu osób w Polsce, które grało w Minecrafta wcześniej niż ja, a jest ich około 8 :P

Nie mniej, witaj na pokładzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Te, nie wiedziałem, że nazywasz się Szymon, czyli ten dział jednak coś wnosi. ;D

A tak poza tym to witamy na pokładzie, staraj się ograniczyć używanie swojej supermocy grobowego refleksu, ma to niekorzystny wpływ na otoczenie. ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Showstopper    2

Siema wirt :D wbijaj częsciej na tsa i stan sie aktywnym uzytkownkiem tego forum [yep, ani trochu w obie rzeczy niewierze]

Skoro Joz jest jedną z 8 osób pierwszy w polsce które grały w MC. To ja jestem jedną z nich? bo ja na 100% zaczynałem wczesniej niz joz.

Do tego pamiętam jak Luzak gdzieś mi o tym pisał dawno dawno temu. Jak jeszcze nikt o tym nie wiedział... Więc gram w mc wczesniej niz Joz ;d i jestem jednym z pierwszych polaków którzy zagrali w Majnkrafta ;d

A więc Wirt będziesz aktywny czy pozostaniesz Leniwcem na swoją miare?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Joz    10

Skoro Joz jest jedną z 8 osób pierwszy w polsce które grały w MC. To ja jestem jedną z nich? bo ja na 100% zaczynałem wczesniej niz joz.

Do tego pamiętam jak Luzak gdzieś mi o tym pisał dawno dawno temu. Jak jeszcze nikt o tym nie wiedział... Więc gram w mc wczesniej niz Joz ;d i jestem jednym z pierwszych polaków którzy zagrali w Majnkrafta ;d

Mam na myśli zagranie w Minecraft Classic, a nie kupienie gry, bo tą kupiłem bodaj na początku 2010. Ja zacząłem grać na samym początku lipca 09, przede mną na pewno był Wirt, Curchack, Vatx, i ekipa z Mario City (wliczając Vica, Prowa i C_A włącznie). Ciebie nie pamiętam z wczesnego okresu, bardziej jak Hunter z Pboo zaczął stawiać serwery.

Ale już, koniec tych rozmów nie-na-temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robino    0

Ja mam JESZCZE bardziej grobowy refleks i piszę dopiero teraz.

Hej wirt!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Podróbki, nie stanowicie nawet konkurencji dla wirta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...