NSenten2000 13 Napisano 4 Czerwiec 2014 Cześć otóż mam pewien problem nie związany z minecraftem a z Gothic III. Problem prezentuje się tak. Wczoraj około 22:00-22:10 grałem w Gothic III na moim kilka dni temu stworzonym świecie.Kiedy próbowałem zapisać grę zawiesiła się więc wyłączyłem ją crlt+alt+delete.Potem próbowałem znowu wejść na mój świat ale gdy ładowanie dochodziło do pewnego momentu przestawało się ruszać dalej i stało.Zostawiłem grę na kilka godzin i nic.Bardzo proszę o pomoc ponieważ strasznie zależy mi na tym zapisie :( jeśli ktoś wie jak mógł by mi pomóc proszę o szybką odpowiedź. Dziękuje każdemu który postara mi się w jakikolwiek sposób pomóc. Pozdrawiam NSenten :( //zarypiście dobrany dział + double post po 30 minutach + społeczna moderacja Povereda... ogarnijcie się ludzie// lkuszal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Povered 207 Napisano 4 Czerwiec 2014 No już lepszego działu to nie mogłeś znaleźć.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NSenten2000 13 Napisano 4 Czerwiec 2014 Nie wiedziałem gdzie to wstawić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 4 Czerwiec 2014 Robić częściej zapisy na więcej niż jednym "sejwie" (pliku) ;) Prawdopodobnie jak ci się gra zawiesiła podczas zapisywania, to po wszystkim. Możesz próbować odzyskać to jakimiś programami może? próbuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NSenten2000 13 Napisano 4 Czerwiec 2014 A znasz jakieś programy dobre które mogły by pomóc? Znalazłem wczoraj jeszcze coś takiego lecz nie umiem przetłumaczyć wszystkich wyrazów a google translator to pomoze tyle co nic jeśli mógł by ktoś przetłumaczyć będe wdzięczny Hi All,I currently have a fix for a damaged quick Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. that I seem to be unable to find anywhere else so I will post it here.1. Go to your save folder (usually C:\Users\%Username%\Documents\gothic3)2. Your damaged file will be called QuickSave.g3sav and QuickSave.g3savdat so make a copy of both of these somewhere other than the folder and don't change their names.3. With the copies made, delete the quicksave files left in your save folder.4. Open Gothic, start a new game and quicksave (F5) as soon as you can.5. Close Gothic and go back to your save folder (usually C:\Users\%Username%\Documents\gothic3) as before and you will see there are now two new files same as before. Delete the file called QuickSave.g3savdat but NOT QuickSave.g3sav.6. Copy only your Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. of the QuickSave.g3savdat back into your save folder and start Gothic 3...7. Your quick save will still have an picture and time of when you started the new game however if you open it you will see that you have restored your old quicksave! YAY! After this please make an actual save and another quick save.8. Should it have been a success delete the copied files as to avoid confusion should you have to use this fix again! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 4 Czerwiec 2014 translate.monu.pl Wkurzyłem się, bo usunęło mi się wszystko, więc wytłumaczę to własnymi słowami. 1. Idź do folderu zapisu Gothica. 2. Twój 'zepsuty' zapis nazywać się będzie QuickSave.g3sav i QuickSave.g3savdat . Zrób kopie zapasowe obu poza tym folderem, nie zmieniaj nazw 3. Ze zrobionymi kopiami, usuń oryginalne pliki zapisu z folderu Gothica 4. Włącz Gothica, utwórz nową grę, uruchom szybki zapis (F5) 5. Zamknij Gothica, wróć do folderu zapisu. Usuń plik o nazwie QuickSave.g3savdat ale NIE USUWAJ QuickSave.g3sav 6. Wklej KOPIĘ QuickSave.g3savdat do folderu zapisu 7. Twój szybki zapis będzie miał obrazek i czas nowej gry, ale po uruchomieniu go odzyskasz stary zapis. Tadam! Cała magia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach